Ez jó, kiszúrhatatlan puska olyan tanárnál akinél ,,nem lehet" puskázni?
Figyelt kérdés
Ki írtam kis papírokra az anyagot röviden, azt találtam ki, hogy a doga lap alá be rakom a kis papírt mintha a doga folytatása lenne, ha látja előttem az írást azt hiszi hogy már annyit írtam a dogára. Így szépen le tudom írni a doga lapra a puska lapról.
Nagyon nem megy egy 2-es szintre se a fejembe az anyag sajnos...
márc. 21. 07:25
21/40 A kérdező kommentje:
az élet iskoláját én is szeretem(:
márc. 21. 08:17
22/40 anonim válasza:
A legbiztosabb módszer ha megtanulod, nincs az a puskázás ami ne lenne feltűnő egy tanárnak. Azzal ha megtanulod nem ártassz magadnak.
23/40 anonim válasza:
21# Bukott diák vagyok, ahogy Zámbó megmondta.. 🤣🤣
24/40 A kérdező kommentje:
Még sose buktam meg de azzal sincs bajom ha valaki igen.
márc. 21. 08:23
25/40 anonim válasza:
24# Az élet iskolájában buktam meg. :))
26/40 A kérdező kommentje:
Te lehet én pont nem(: Csak gengszter haverjaim vannak amugy, szóval értek az utca dolgaihoz.
márc. 21. 08:24
27/40 A kérdező kommentje:
Okos vagyok csak nehezen tanulok ez nem szégyen.
márc. 21. 08:25
28/40 A kérdező kommentje:
mindig feszült vagyok ezért is tanulok nehezen.
márc. 21. 08:27
29/40 anonim válasza:
Minden puskát ki lehet szúrni, ha rajta van a tanár az ügyön.
Ha mondjuk 20 évszámot felirsz roviditesekkel hogy mit jelente ek, vagy ilyesmi, az még elmegy, mint széljegyzet, minden más necc.
30/40 Darius- válasza:
jó ez is. Én például ezt használtam, nem bújtam le doha. Dobozos gyümölcslé külsejének egy részét kivagod három oldalon, kivéve alul, megmarad az a belső kartonos rész. Arra is lehet írni vagy betenni papírt . Átlátszó ragasztó szalagbol egy kicsit a tetejére kell tenni, hogy lehessen használat közben visszahajtani. De ha gyorsan kell cselekedni , mert jön, nekinyomod a tolltartót vagy akármit. Sok nem fér rá, de az évszamok simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!