Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok elmennétek rá?

Mit gondoltok elmennétek rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hét folyamán kaptam egy üzenetet hogy pár volt gimnáziumi osztálytársam osztálytalálkozót szervez, amire engem is meghívtak.

Azt tudni kell hogy én nagyon utáltam a középiskolában töltött éveimet, mivel sajnos az iskolai bántalmazásnak elszenvedője voltam. Csupa rossz emlék, alig volt jó emlékem.

Gimiben egy eléggé nagy céltábla voltam a zaklatóknak. Vékony voltam, és ők ezt eléggé kihasználták.

Persze azóta már más a helyzet, mivel érettségi után elkezdtem edzeni és küzdősportolni, és hát 4 év után eléggé izmos lettem.

4 éve érettségiztem le. Azóta nem találkoztam senkivel sem, nem kerestük egymást, egyik osztálytársamat sem.

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni, a múltban történt dolgok miatt?

22/F

2024. márc. 1. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmutathatod nekik az izmaid😅..., bár manapság már az 5 évesnek is van, szóval lehet, észre sem veszik
2024. márc. 1. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak az a baj hogy regen bunkozott most meg haverkodni akar

Az ilyet úgy b4sznám pofan hogy a feje lerepulne

2024. márc. 1. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
12# Remélem nem rólam van szó.. Tudtommal én nem bunkóztam senkivel sem. Szóval ja, ha nem is mindenkivel, mert nem voltam valami extrovertált, de mondjuk 2 emberrel az osztályból kapásból eszembe jutottak pozitív emlékek. Kérdés, hogy nekik is ugyanolyan jó emlékek voltak-e ezek... (amúgy gyanítom, hogy nem, haha.. 😂😂😀😕)
2024. márc. 1. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Én önhibám miatt nem tudtam beilleszkedni. Egyszerűen furcsa vagyok. Másrészt senki sem tartana igényt rám.. Irigykedve nézem azokat, akiknek a barátkozás, ismerkedés egy csettintésre megy.. Nekem meg sehol semmi. Elszúrom mindig az emberi kapcsolataimat. Olyan vagyok, mint egy rossz autista. Gyűlölöm magam...
2024. márc. 2. 01:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes a kérdésed. Én elmondom neked az én történetem, hátha az segít. Nő vagyok, 20 éve érettségiztem és gimiben úgymond nem tartoztam a menő és népszerű csajok közé, néhányan cikiztek is, visszahúzódó voltam és gátlásos. Meg úgy néztem ki mint egy rút kiskacsa. Ezért nem is mentem el az 5 éves de a 10 éves találkozóra sem. Nem mertem. Feljöttek a régi rossz emlékek és elbizonytalanodtam...

Az életem jól alakult. Diplomát szereztem, a munkámat szeretem most már vezető beosztásban dolgozom, férjem van gyerekeim és boldog is vagyok a külsőm is oké mert hát nem voltam én olyan csúnya lány csak annak hittem magam. Tavaly volt a 20 éves talákozó amire végül is elmentem! Gondolj bele, 20 éve nem láttam azokat az embereket!!! Döbbenet volt! Meglepődtek rajtam az látszott is mindenkin. Na most az a csaj akit a legjobban utáltam, mert mindig piszkált és gúnyolódott rajtam, hogy milyen szerencsétlenke vagyok, az egy kiégett rusnya vén banya lett, az osztály mind menő csajai el voltak hízva, és akik a gimiben szürke kisegerek voltak, azok mind sikeres emberek lettek. Nagyon érdekes volt látni mindezt, megdöbbentő, hogy nem a legmenőbb arcok a legnagyobb szájúak lesznek az életben sikeresek, hanem azok akikben van valami rejtett képesség ami előjön ha dolgozunk rajta, teszünk magunkért.

Szóval az én tanácsom az, hogy:

menj el. Ha készen állsz rá. Ha nem akkor várj még. Majd készen állsz a következőre, egyszer mindenképpen nézz szembe velük. Ha úgy érzed, hogy már most kész vagy erre, akkor menj. Ha most nem akkor meg gyúrjál még rá 😉😅💪🏽💪🏽💪🏽

2024. ápr. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!