Mit gondoltok elmennétek rá?
Sziasztok!
A hét folyamán kaptam egy üzenetet hogy pár volt gimnáziumi osztálytársam osztálytalálkozót szervez, amire engem is meghívtak.
Azt tudni kell hogy én nagyon utáltam a középiskolában töltött éveimet, mivel sajnos az iskolai bántalmazásnak elszenvedője voltam. Csupa rossz emlék, alig volt jó emlékem.
Gimiben egy eléggé nagy céltábla voltam a zaklatóknak. Vékony voltam, és ők ezt eléggé kihasználták.
Persze azóta már más a helyzet, mivel érettségi után elkezdtem edzeni és küzdősportolni, és hát 4 év után eléggé izmos lettem.
4 éve érettségiztem le. Azóta nem találkoztam senkivel sem, nem kerestük egymást, egyik osztálytársamat sem.
Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni, a múltban történt dolgok miatt?
22/F
Ez egy érdekes kérdés.. Én is gondolkodtam ezen, én sem voltam valami népszerű gyerek. Nem azt mondanám, hogy az egész osztály hiányzik, inkább 1-2 ember, akikhez pozitív emlékek kötnek.
Én lehet a szervezővel venném fel a kapcsolatot, kipuhatolnám, milyen a megítélésem. Ha negatív a közvélemény rólam, akkor nem erőltetném a talit, vagy esetleg próbálnék célzottan azzal az 1-2 emberrel, vagy kisebb társasággal találkozni, akik fontosak számomra..
Semmikepp
En semmi penzert nem mennek el se az altalanos se a kozepiskolai osztalytalalkozora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!