Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok elmennétek rá?

Mit gondoltok elmennétek rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hét folyamán kaptam egy üzenetet hogy pár volt gimnáziumi osztálytársam osztálytalálkozót szervez, amire engem is meghívtak.

Azt tudni kell hogy én nagyon utáltam a középiskolában töltött éveimet, mivel sajnos az iskolai bántalmazásnak elszenvedője voltam. Csupa rossz emlék, alig volt jó emlékem.

Gimiben egy eléggé nagy céltábla voltam a zaklatóknak. Vékony voltam, és ők ezt eléggé kihasználták.

Persze azóta már más a helyzet, mivel érettségi után elkezdtem edzeni és küzdősportolni, és hát 4 év után eléggé izmos lettem.

4 éve érettségiztem le. Azóta nem találkoztam senkivel sem, nem kerestük egymást, egyik osztálytársamat sem.

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni, a múltban történt dolgok miatt?

22/F

2024. márc. 1. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, menj el
Nem
24 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Érdemes egy esélyt adni, talán megkomolyodtak az egykori osztálytársak. Ha viszont esetleg ott folytatják, ahol 4 éve abbahagyták, akkor vagy megpróbálod leállítani őket, vagy felállsz, és elmész.
2024. márc. 1. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Hát személy szerint tuti nem mennék.
2024. márc. 1. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy érdekes kérdés.. Én is gondolkodtam ezen, én sem voltam valami népszerű gyerek. Nem azt mondanám, hogy az egész osztály hiányzik, inkább 1-2 ember, akikhez pozitív emlékek kötnek.

Én lehet a szervezővel venném fel a kapcsolatot, kipuhatolnám, milyen a megítélésem. Ha negatív a közvélemény rólam, akkor nem erőltetném a talit, vagy esetleg próbálnék célzottan azzal az 1-2 emberrel, vagy kisebb társasággal találkozni, akik fontosak számomra..

2024. márc. 1. 11:39
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én elmennék egy pofavizitre, kíváncsi lennék, hogy akik akkor nagy szájjal voltak, lett e belőlük valami. Mert nem szokott. Nálunk így volt. A vagány gyerekek semeddig se jutottak. Legszebb öröm, a káröröm, mondják.
2024. márc. 1. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.. Tehát nekem nehéz ez, mert maximum ilyen kisebb, mondjuk 3-4 fős társasággal találkoznék inkább, mert személyesebb és kötetlenebb lenne úgy a beszélgetés. Azokkal, akikkel pozitív emlékeim voltak.
2024. márc. 1. 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Én attól félek, hogy el sem hívnának amúgy. De ha már van valami, inkább valami szűk, barátibb körben lehetne...
2024. márc. 1. 11:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Volt 1-2 ember, akikkel egész jóba lettem suli végére, azóta se hallok felőlük. De nem akarok írni nekik, mert nem vagyok holmi zaklató.. Na ők azért hiányoznak.. 😕
2024. márc. 1. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
6* az osztályból..
2024. márc. 1. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha elmész, azzal számolj hogy még nem telt elég idő, aki bunkózott, még lehet nem nőtt be a feje lágya. 20 év múlva még lehet bocsánatot is kérne, de még ugyanaz a "gyerek".
2024. márc. 1. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmikepp

En semmi penzert nem mennek el se az altalanos se a kozepiskolai osztalytalalkozora

2024. márc. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!