Mit tennél azokkal, akik aláztak, bàntottak az általános iskolában?
Bennem máig élnek azok a rossz emlékek, amikor pár általános iskolai osztàlytarsam bántalmazott és alàzott mások előtt.
De volt egy tanár is, aki az osztàly előtt, òràn alàzott az annyira bunkó volt.
A facebookon felkerestem ezeket a volt osztàlytarsakat, akik bunkòztak és megkérdeztem tőlük, hogy mire volt jò, amit tettek?
Már felnőtt emberekről van szò (40 feletti korosztály) és azt hittem pár év után megkomolyodtak , és esetleg még meg is bàntàk, amit tettek, de a válaszokból az derült ki, hogy tévedtem.
Volt, aki közölte, hogy megérdemeltem amit kaptam.
Tudjátok mi volt a bűnöm a volt osztálytársak szerint, akik bántottak?
Az, hogy szerényebb èletmòdù családból származtam és, hogy gyengébb tanuló voltam.
Feltettem a kèrdèsèt, hogy csupán ezért bántani egy gyermeket, mert nem volt jó tanuló és azért, mert nem volt olyan jó módú, mint a többiek?
Ez volt a bűnöm?
Tényleg ezért kellett egy gyereket alàzni?
Ez nem ciki.
A nővéredtől pedig szép, hogy megvédett. Testvérek kiállnak egymásért.
33
Nekem ciki volt sajna, nem is kicsit.
Az egyik zaklató életének vidám eseményeit pontosan a napokban mutatta nekem a Facebook.
Sok lánynak csapja a szelet (vagy már lehet csak egynek), ilyen-olyan nyaralások stb.
Nekem pedig maradandó sérülést okozott anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!