Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tennél azokkal, akik...

Mit tennél azokkal, akik aláztak, bàntottak az általános iskolában?

Figyelt kérdés

Bennem máig élnek azok a rossz emlékek, amikor pár általános iskolai osztàlytarsam bántalmazott és alàzott mások előtt.

De volt egy tanár is, aki az osztàly előtt, òràn alàzott az annyira bunkó volt.

A facebookon felkerestem ezeket a volt osztàlytarsakat, akik bunkòztak és megkérdeztem tőlük, hogy mire volt jò, amit tettek?

Már felnőtt emberekről van szò (40 feletti korosztály) és azt hittem pár év után megkomolyodtak , és esetleg még meg is bàntàk, amit tettek, de a válaszokból az derült ki, hogy tévedtem.

Volt, aki közölte, hogy megérdemeltem amit kaptam.

Tudjátok mi volt a bűnöm a volt osztálytársak szerint, akik bántottak?

Az, hogy szerényebb èletmòdù családból származtam és, hogy gyengébb tanuló voltam.

Feltettem a kèrdèsèt, hogy csupán ezért bántani egy gyermeket, mert nem volt jó tanuló és azért, mert nem volt olyan jó módú, mint a többiek?

Ez volt a bűnöm?

Tényleg ezért kellett egy gyereket alàzni?

#Általános iskolai bàntalmazàsok.
2024. jan. 29. 02:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
73%
Rám gimiben szálltak rám egy időben, de 30 fölött már nagyon nem érdekel az az időszak. Az egyik csaj azóta meghalt, a másik meg egy gyárban van soron, nekem két diplomám és családom van. Isten malmai őrölnek.
2024. jan. 29. 08:06
 12/36 anonim ***** válasza:
73%
Ha lenne hozzá gyomrom, de nincs, mert az ölükbe hánynék, osztálytalálkozón dörgölném az orruk alá, hogy miket értem el. Ők kb sehol nem tartanak. Szerencsére fel se merül az o.találkozó, senki nem szervez. Pocsék osztály voltunk, kb örültünk, hogy megszabadultunk.
2024. jan. 29. 08:14
 13/36 anonim ***** válasza:
69%

Én tovább léptem. Ha összefutunk, köszönünk. Sőt van, amelyikkel szoktam beszélgetni is.

Egy csaj van (a hangadó), vele egyetlen egyszer találkoztam azóta (még osztály találkozóra sem jár, nem egészen úgy alakult az élete, ahogy tervezte), előttem álltak pénztárnál. Köszöntem, az anyukája visszaköszönt (szerintem ő nem is emlékszik rám), a csajszi meg még a fejét is félrevágta, mintha még ő lenne megsértődve.

Ha neki ez így jó, egészségére.

2024. jan. 29. 08:23
 14/36 Vazul65 ***** válasza:
69%

A zaklatók többsége loser marad egész életében. Nem véletlenül választottak köcsög hobbit. Már akkor is loserek voltak. Hidd el, nekik rosszabb mint neked.

Engedd el, nevess rajtuk :)

2024. jan. 29. 08:44
 15/36 anonim ***** válasza:

Engem is bántottak 8 évig, de én soha semmit nem csinálnék velük, csak kerüljük el egymást egy életre. Sosem írnék rájuk, mindenki menjen a maga dolgára. Nem is érdekelnek. Ne írogass a továbbiakban nekik, és ne gondolkozz ezeken. Akiknek nem voltál akkor sem szimpatikus most sem leszel. Aki eljut annyi érzelmi intelligenciára, hogy megbánja az meg büszke lehet. De vele sem kell. Lépj ezeken túl, gondolj inkább arra, hogy mit Köszönhetsz nekik. Gondolom te nem bántassz senkit stb.

Én azt köszönhetem nekik, hogy sokkal erősebb emberré tettek, és ma már egy céltudatos határozott ember lett belőlem.

2024. jan. 29. 09:06
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a köszönj meg kommentek olyanoktól jöhetnek akik mai napig be lennének tojva ha találkoznának az illetővel. Az még annyira nem ciki hogy tízen egy-két évesen mamlaszok voltatok, de hogy 30 évesen is köszöngetitek hogy megszívattak, az kicsit gáz...
2024. jan. 29. 09:11
 17/36 anonim ***** válasza:
#5 Együttérzek veled, nálam-velem ugyan ez a helyzet.
2024. jan. 29. 11:29
 18/36 anonim ***** válasza:
16-os, miért ne? Vannak helyzetek amikből tanulni lehet. Nemcsak a hibákból. Vannak akik így fogják fel. :)
2024. jan. 29. 11:41
 19/36 anonim ***** válasza:
16 Te is direkt beoltod a másikat. Neked nem mindegy ki mit érez és gondol a saját múltjáról? Mondjuk én nem köszönöm meg nekik, de nem is érdekelnek.
2024. jan. 29. 11:43
 20/36 anonim ***** válasza:

16 vagyok. Miért oltanák be bárkit is? Mindíg is utáltam az ilyen embereket, sőt volt akit fel is rúgtam ez miatt. Volt hogy velem is csinálták, de azért ahoz elég beteg felfogásunak kell lenni, hogy ha megütnek, kigúnyólnak stb. te megköszönd. Ez azt mutatja, hogy abszolút nem tudsz kiállni magadért, ez meg nem egy humánus emberi tulajdonság, hanem egy beszari, amit ne próbáljatok arra terelni hogy nektek ez milyen jó, meg fasza élmény.

2024. jan. 29. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!