Mit tennél azokkal, akik aláztak, bàntottak az általános iskolában?
Bennem máig élnek azok a rossz emlékek, amikor pár általános iskolai osztàlytarsam bántalmazott és alàzott mások előtt.
De volt egy tanár is, aki az osztàly előtt, òràn alàzott az annyira bunkó volt.
A facebookon felkerestem ezeket a volt osztàlytarsakat, akik bunkòztak és megkérdeztem tőlük, hogy mire volt jò, amit tettek?
Már felnőtt emberekről van szò (40 feletti korosztály) és azt hittem pár év után megkomolyodtak , és esetleg még meg is bàntàk, amit tettek, de a válaszokból az derült ki, hogy tévedtem.
Volt, aki közölte, hogy megérdemeltem amit kaptam.
Tudjátok mi volt a bűnöm a volt osztálytársak szerint, akik bántottak?
Az, hogy szerényebb èletmòdù családból származtam és, hogy gyengébb tanuló voltam.
Feltettem a kèrdèsèt, hogy csupán ezért bántani egy gyermeket, mert nem volt jó tanuló és azért, mert nem volt olyan jó módú, mint a többiek?
Ez volt a bűnöm?
Tényleg ezért kellett egy gyereket alàzni?
16:
egyetértek. ebből is pontosan látszik, hogy mennyire meghunyászkodó, szolgalelkű nép magyar.
Nem köszönök olyan volt osztálytársnak, tanárnak, aki nem bánt velem jól, sőt alapjáraton nem is értem, minek kell köszöngetni olyan tanároknak, akik 1000 éve tanítottak.
Volt egy tornatanárnők általánosban, akivel nagyon nem kedveltük egymást. Nem is köszöntem neki így 30 évesen, de sajnos ügyfelünk lett, így muszáj volt.
Azóta is folyamatosan köszönget, visszaköszönök már neki, de komolyan nem értem, hogy miért bohóckodunk ezzel, ha ki nem állhatjuk egymást.
Érdekes, mert sokáig nem érdekelt, de a Pandémia nagyon durva Dolgokat hozott fel bennem, és ezekre a bántalmazásokra is elkezdtem emlékezni
Sajnos nincs módomban bosszú tál ni, de ha lenne akkor megtenném. Súlyosan
Általában mindig azt olvasom a neten, hogy akik zaklattak, azoknak nagyon rossz lett a sorsuk. Hát sajnos én ezt nem tudom elmondani a fő három hangadó nak néha ránézek az életére, és nem azt látom hogy az élet vissza te volna nekik amit velem tettek, vagy működne a Karma… Sőt mivel eleve pénzes családból származtak, most is pénzesek… Elég szar látni én meg
Durván szociális fóbiás és depressziós vagyok és a munkával is nagyon meggyűlik a bajom…
Mondjuk az egyik csaj iszonyatosan csúnya és kövér lett az egy picit vigasztal
16 a megköszönném -et úgy gondoltam hogy 2 3 hétig basztattak meguntam állba zuhantottam az egyik komát meg volt felém a tisztelet
Ez adott önbizalmat csajok felé,munkahelyen(gyakorlatra jártam)szóval erre értettem
Amúgy a kérdezőt sem értem
Biztos nem irogatnék rá mostanra számomra már semmit sem jelentő emberekre
Lépj tovább éld az életed
#27.
Engem senki sem ért.
De akkor javaslom azoknak, akik engem megszòlnak, hogy bármi sérelem ér titeket, lèpjetek tovább rajta.
Ha egy autós tol téged az úton, akkor engedd el.
Ha valaki meglök a tömegközlekedéseken, engedd el.
Ha szidják az anyukàdat, engedd el.
Szóval könnyű okoskodni és tanàcsot adni,de a kérdés az, hogy te be tudod e tartani azt, hogy nem foglalkozol azzal, ha megbántottak?
Egész életemben kis közösségben éltem - önhibámon kívül - a sok éven át tartó, rendszeres piszkálódást elfelejteni sosem tudom.
Nagy valószínűséggel a hangadó életét sokan "példaértékűnek" tekintik, kisgyerek kora óta gyakorolja az emberek manipulálását és a gyűlölködést. Felnőttként az eszközei és módszerei változtak csak, pl. hatóságnál való feljelentés, hamis pletykaterjesztéssel történő lejáratás... Felnőttként is találkoztam vele, nemcsak kitalálom.
Félek, hogy pl. arra a munkahelyre jön egyszer, ahol én is vagyok és minden kezdődik ismét (mint említettem, kis közösségben élek), az illető tartósan nem tud meglenni gyűlölködés nélkül.
Semmit, mivel úgysem alakulna ki jobban rólam jobb véleményük.
Lassan 30 leszek (októberben), és már 10 éve érettségiztem.
Eléggé ki voltam égve akkoriban.
Sajnos nem voltam sem izmos, sem gazdag, így rögtön céltáblává voltam.
Nem számított nekik, hogy mindig igyekeztem négyest-ötöst szerezni.
Volt, amikor leordítottak a csajok, hogy mit állok ott, vagy amikor egy szemét fiú nekem ment tesiórán, amikor futottunk.
Szerencsére a Fitnesszben nem megy nekem senki. Lovaglás közben sem.
Most jómódban vagyok, és ha akkor ugyanennyi pénzem lett volna, talán nem ízéltek volna annyira, de sosem lehet tudni.
Gojdoom, obvious, hogy gimi 5 éve alatt egy barátnőm sem akadt a hülyék miatt.
Tehát elegendtem, és az ofő is fura volt, mivel a szívatókat védte.
Nem írok rá senkire, és a második osztálytalálkozóra sem megyek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!