Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ítélik el azt, aki szól...

Miért ítélik el azt, aki szól a tanárnak, hogy valaki puskázik?

Figyelt kérdés
A gyerek feladata, hogy felkészülve érkezzen a vizsgára és nem igazságos, hogy csakással kap ötöst, amíg mások tanultak és úgy kapnak négyest. Ebből kiindulva a többi gyerek aki tanult és önerőből írja meg a dolgozatot miért haragszik meg, ha közülük valaki feláll és szól a tanárnak, hogy egy diáktársuk puskázik?
jan. 15. 08:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem egy hálás feladat ez a fajta hozzáállás, főleg az esetleges következménye miatt.
jan. 15. 18:28
 42/47 anonim ***** válasza:
50%

A dolgozat írás az az ami, a felelés meg szintén az ami! akkor mi van ha a felelést min, 4-esre mondod fel? netán ötösre? és a tanár is segít megindítani (puskázni általa!) a feleletet?? De sokszor voltam hogy nem jutott eszembe, de a tanár csak egy szó vagy rövid mondatot mondott és már ömlött is a tananyag belőlem! ez miért rossz?? és volt olyan is már én szóltam rá a hátulülökre hagyjanak már a súgással a dogához, előbb én hagy írjam már meg az enyémet! nem voltak pöcs senkivel se.

És! akik ott rosszak voltak, tökéletesen elhelyezkedtek a szakmájukba, családjuk van! akkor? problem??

jan. 15. 21:22
 43/47 anonim ***** válasza:
Na ez is olyan hogy jajj ha valaki puskázik, főleg hogy ha meg is tanulná pár hónapra rá úgy is elfelejtené, akkor mégis mi gond? Megspórolt magának egy kis felesleges időt.
jan. 15. 23:24
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

43

Ha megérti, nem felejti.

Ha nem érti - tényleg feleslegesen magol.

- Természetesen vannak tantárgyi vagy tananyagrészi kivételek.

jan. 16. 08:26
 45/47 A kérdező kommentje:

"43

Ha megérti, nem felejti.

Ha nem érti - tényleg feleslegesen magol."

Teljesen egyetértek.

Sajnos sokan vagy nem tanulnak vagy, ha veszik is a fáradtságot, hogy kinyissák a könyvet, nem megérteni szeretnék a tananyagot, csak bemagolni és amikor egy dolgot nem tudnak bemagolni, puskáznak. :'(

Elkeserítő, hogy ennyire elfogadott a puskázás, hpgy a tisztességes embert nézzék le, aki mondjuk vette a fáradtságot, hogy megértsen minden, dologozott a tananyaggal és böki a csőrét, hogy más meg puskával és 0 belefektetett energiával ötöst kap. :(

jan. 16. 08:36
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki érti a tananyagot, és munkában is tökéletesen tud teljesíteni, még leblokkolhat vizsgán. A tanárok tudják, hogy a diákok puskáznak, néha szólnak, néha nem, magadnak tanulsz nem nekik. Különben is, mi az a kis általános iskolai puskázás az állami szintű lopásokhoz képest...
jan. 16. 08:44
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, több, mint 10 éve szereztem diplomát informatikából, az a tananyag mára elavult, és volt olyan tanárunk, aki így is kezdte, nagyon gyorsan fejlődő terület, élethosszig tartó folyamatos tanulással. Értem a szakmámat, de nem tudnám visszamondani az akkor tanultakat, és most is képzem magam szakmán belül, ami jó volt pár éve, az ma már nem jó. Biztosan vannak statikusabb, lassabban változó szakmák, az enyém nem ilyen. Magolni pedig sose tudtam. Nem szégyellem, hogy volt, amiből puskáztam, büszke sem vagyok rá, patthelyzetet kezeltünk azzal, hogy ilyen eszközökhöz folyamodtunk, nem én egyedül, sokan. Volt olyan gyakorlati vizsgám, amihez a szoftvert ott láttam életemben először, nem volt rá felkészítés, elsőre átmentem puska nélkül, mert azt érteni kellett gyakorlatban, az ilyenek mentek.
jan. 16. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!