Miért ítélik el azt, aki szól a tanárnak, hogy valaki puskázik?
A dolgozat írás az az ami, a felelés meg szintén az ami! akkor mi van ha a felelést min, 4-esre mondod fel? netán ötösre? és a tanár is segít megindítani (puskázni általa!) a feleletet?? De sokszor voltam hogy nem jutott eszembe, de a tanár csak egy szó vagy rövid mondatot mondott és már ömlött is a tananyag belőlem! ez miért rossz?? és volt olyan is már én szóltam rá a hátulülökre hagyjanak már a súgással a dogához, előbb én hagy írjam már meg az enyémet! nem voltak pöcs senkivel se.
És! akik ott rosszak voltak, tökéletesen elhelyezkedtek a szakmájukba, családjuk van! akkor? problem??
43
Ha megérti, nem felejti.
Ha nem érti - tényleg feleslegesen magol.
- Természetesen vannak tantárgyi vagy tananyagrészi kivételek.
"43
Ha megérti, nem felejti.
Ha nem érti - tényleg feleslegesen magol."
Teljesen egyetértek.
Sajnos sokan vagy nem tanulnak vagy, ha veszik is a fáradtságot, hogy kinyissák a könyvet, nem megérteni szeretnék a tananyagot, csak bemagolni és amikor egy dolgot nem tudnak bemagolni, puskáznak. :'(
Elkeserítő, hogy ennyire elfogadott a puskázás, hpgy a tisztességes embert nézzék le, aki mondjuk vette a fáradtságot, hogy megértsen minden, dologozott a tananyaggal és böki a csőrét, hogy más meg puskával és 0 belefektetett energiával ötöst kap. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!