Miért ítélik el azt, aki szól a tanárnak, hogy valaki puskázik?
21
Amíg összehasonlítgatsz, amíg nem a saját dolgoddal törődsz - sosem leszel boldog. Fiatal vagy - éld ki magad! Aztán majd kialakul az értékrended. Jó tanulást!
20: Ja és az tisztességes, hogy nálad ott van, a többinél nincs? Miből gondolod, hogy más puskázó a csalás szándékával puskázik :)))) ? Anyuci megtiltotta, hogy 4esnél rosszabbat vigyél? :))) Ja, akkor puskázhatsz, ha apucinak nem tetszik a 3as.
A kidumálást egy jó tanár észreveszi, egy rossz meg a elnézi a csalást.
Engem tanárként zavar, ha valaki szól, hogy a más puskázik. Hogy veszi észre? A saját dolgozatával kéne foglalkoznia, nem pedig nézelődni!
Diákként érdekes módon, soha nem tűnt fel dolgozatírás közben, ha más puskázott, mert a saját dolgozatommal voltam elfoglalva. Egyszer vettem észre puskázást diákként, akkor nem írtam dogát, mert kvázi fel lettem mentve alóla versenyeredmény miatt. Nem szóltam, hogy puskázott az illető.
Tudod miért nem? Nem az én dolgom. Puskázzon, ha nincs szüksége arra a tudásra, csak a jó jegyre. Ha meg olyan hülye, hogy a tudás is kell neki, de puskázik, az meg az ő kreténsége. Továbbtanuláskor amúgy is sokkkkkkal több múlik az érettségin, mint egy szros dolgozaton.
"Tudod miért nem? Nem az én dolgom. Puskázzon, ha nincs szüksége arra a tudásra, csak a jó jegyre. Ha meg olyan hülye, hogy a tudás is kell neki, de puskázik, az meg az ő kreténsége. Továbbtanuláskor amúgy is sokkkkkkal több múlik az érettségin, mint egy szros dolgozaton."
Így lesz örökké a fidesz a kormányon, mert a Magyar Puskázik, és Tudás nélkül Buta marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!