Miért ítélik el azt, aki szól a tanárnak, hogy valaki puskázik?
Figyelt kérdés
A gyerek feladata, hogy felkészülve érkezzen a vizsgára és nem igazságos, hogy csakással kap ötöst, amíg mások tanultak és úgy kapnak négyest. Ebből kiindulva a többi gyerek aki tanult és önerőből írja meg a dolgozatot miért haragszik meg, ha közülük valaki feláll és szól a tanárnak, hogy egy diáktársuk puskázik?jan. 15. 08:22
11/47 anonim válasza:
8
Jól be is vágta fiam osztályfőnöke az egyeseket... Mondta nekik, hogy hülyének nézik-e, hogy nem szúrja ki, hogy AI-vel oldották meg?
12/47 anonim válasza:
Gyakran írtam puskát, könnyebben tanultam így, sokszor nem kellett használni, főiskolán gyakran volt olyan, hogy a leadott tananyag köszönő viszonyban sem volt azzal, amit vizsgán visszakértek, jártak a megoldott vizsgalapok az évfolyamon a diákok között, az életben a munkám során teljesen más helyzetekkel találkoztam a szakmán belül, mint amiket az iskolában tanítottak, tehát semmit nem jelent, hogy puskáztunk.
13/47 anonim válasza:
Mert az iskolai tananyag nagyrésze használhatatlan
14/47 anonim válasza:
13: Az állások nagy része használhatatlan, aktatologatás, kamuzás, munkaidőkitöltés, stb.
15/47 anonim válasza:
A hatalom csicskája már gyerekként is, még a tanárok se szeretik különösebben az ilyet.
16/47 anonim válasza:
17/47 anonim válasza:
Belém sajnos teljesítménykényszert neveltek és emiatt vizsgadrukkos lettem, sokszor a puskaírás segített ezt enyhíteni, hogy ne blokkoljak le vizsgán, miközben egyébként jól tudtam a tananyagot, készültem rendesen, megnyugtatott, hogy ott van egy mankó. Felnőtt koromra sikerült kezelhetővé leküzdeni ezt, de még most sem teljesen, lassan 40 leszek, és utálok minden vizsgahelyzetet mai napig.
18/47 anonim válasza:
15: összekevered a dolgokat! Csaló hatalom a tanár is? (Mondjuk "érdekes" tanárok is vannak, akik nem tudom, hogy lehettek tanárok.) Akkor te a csaló gyerek kiszolgálója vagy!
19/47 anonim válasza:
17: Sokan vannak vizsgadrukkosak, akik mégsem csalnak.
20/47 anonim válasza:
Én megnyugtatásként írtam puskát, nem azért, mert csalni akartam, tanultam tisztességesen, de nekem az segített, hogy nálam volt az a rövid vázlat, nem vihettem haza 4-esnél rosszabb jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!