Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ítélik el azt, aki szól...

Miért ítélik el azt, aki szól a tanárnak, hogy valaki puskázik?

Figyelt kérdés
A gyerek feladata, hogy felkészülve érkezzen a vizsgára és nem igazságos, hogy csakással kap ötöst, amíg mások tanultak és úgy kapnak négyest. Ebből kiindulva a többi gyerek aki tanult és önerőből írja meg a dolgozatot miért haragszik meg, ha közülük valaki feláll és szól a tanárnak, hogy egy diáktársuk puskázik?
jan. 15. 08:22
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
23%

8

Jól be is vágta fiam osztályfőnöke az egyeseket... Mondta nekik, hogy hülyének nézik-e, hogy nem szúrja ki, hogy AI-vel oldották meg?

jan. 15. 10:47
 12/47 anonim ***** válasza:
81%
Gyakran írtam puskát, könnyebben tanultam így, sokszor nem kellett használni, főiskolán gyakran volt olyan, hogy a leadott tananyag köszönő viszonyban sem volt azzal, amit vizsgán visszakértek, jártak a megoldott vizsgalapok az évfolyamon a diákok között, az életben a munkám során teljesen más helyzetekkel találkoztam a szakmán belül, mint amiket az iskolában tanítottak, tehát semmit nem jelent, hogy puskáztunk.
jan. 15. 11:04
 13/47 anonim ***** válasza:
95%
Mert az iskolai tananyag nagyrésze használhatatlan
jan. 15. 11:51
 14/47 anonim ***** válasza:
11%
13: Az állások nagy része használhatatlan, aktatologatás, kamuzás, munkaidőkitöltés, stb.
jan. 15. 11:58
 15/47 anonim ***** válasza:
98%
A hatalom csicskája már gyerekként is, még a tanárok se szeretik különösebben az ilyet.
jan. 15. 12:26
 16/47 anonim ***** válasza:
22%

Aztán ezzé fejlődik, mert nem nevelte meg senki:

[link]

Itt már nem ciki elkapni a csalót?

jan. 15. 12:52
 17/47 anonim ***** válasza:
94%
Belém sajnos teljesítménykényszert neveltek és emiatt vizsgadrukkos lettem, sokszor a puskaírás segített ezt enyhíteni, hogy ne blokkoljak le vizsgán, miközben egyébként jól tudtam a tananyagot, készültem rendesen, megnyugtatott, hogy ott van egy mankó. Felnőtt koromra sikerült kezelhetővé leküzdeni ezt, de még most sem teljesen, lassan 40 leszek, és utálok minden vizsgahelyzetet mai napig.
jan. 15. 13:03
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
15: összekevered a dolgokat! Csaló hatalom a tanár is? (Mondjuk "érdekes" tanárok is vannak, akik nem tudom, hogy lehettek tanárok.) Akkor te a csaló gyerek kiszolgálója vagy!
jan. 15. 13:04
 19/47 anonim ***** válasza:
51%
17: Sokan vannak vizsgadrukkosak, akik mégsem csalnak.
jan. 15. 13:06
 20/47 anonim ***** válasza:
97%
Én megnyugtatásként írtam puskát, nem azért, mert csalni akartam, tanultam tisztességesen, de nekem az segített, hogy nálam volt az a rövid vázlat, nem vihettem haza 4-esnél rosszabb jegyet.
jan. 15. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!