Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire kell a magánéletben...

Mennyire kell a magánéletben jó példát mutatnia egy sportedzőnek?

Figyelt kérdés

A gyerekem kiskorú, küzdősportra jár. Az edzője karácsony előtt közvetlenül elhagyta a családját, mostanra pedig az új nője kísérte edzésre. A gyerekek között ez téma, otthon is foglalkoztatja a gyereket. Kérdezgeti, hogy most mi lesz a gyerekekkel, stb.

Tudom, hogy ez a dolog gyakori, de azt gondolom, aljas ember, aki épp karácsony előtt csinál ilyet, és nem értem, miért viszi oda az új nőt máris a gyerekek közé. Elvárnám, hogy ne ilyen példát mutasson. Jogos ez szerintetek?

A gyerekek egymás között azt beszélték, hogy ott hagynák az edzést, ha lenne más lehetőség, mert már nem tudnak felnézni az edzőre.

Mi a véleményetek?

2024. jan. 3. 17:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

Mivel borzasztóan távol vagyunk egymástól ez lesz az utolsó kommentem a témában, de ha picit is elgondolkodsz, akkor sokat tettem.

Leváltatjáaok az edzőt, oké.

A második meg egy alkoholista lesz, vagy pszichopata, a harmadik meg meleg. Ezek sem férnek össze az "edzői ranggal"!?El lehet ezt így játszani az élet további részében, hogy minden neked nem tetsző személyes probléma miatt leírsz valakit, de nem érdemes. Mert ami téged zavar, azzal igazából neked van dolgod. Nem a másiknak.

2024. jan. 3. 18:39
 12/30 anonim ***** válasza:
77%

Korrekt volt az edző amikor elmondta hogy a jövőben új párja lesz a segítője. Ezt mindenkinek tudomásul kell venni. A miérthez senkinek semmi köze.

"....aljas ember, aki épp karácsony előtt csinál ilyet, ...."

Azért te is megéred a pénzed, hogy már pálcát tőrsz az edző felett amikor minősíted, ott voltál, hogy mi miért történt? Van valami közöd hozzá? Nincs.

Te vagy a legveszélyesebb ebben a helyzetben, mert nyílvánosan lejáratsz egy edzőt.

2024. jan. 3. 18:41
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

Amíg az edző és az új nő nem a gyerekek előtt folytatnak 18 karikás intim jelenetet vagy amíg az edzés nem csak arról szól, hogy az edző az új barátnőjével törődik, addig nem hinném, hogy a gyerekeknek és a szülőkmek köze lenne a magánéletéhez.

Az edző azért van ott, hogy eddze a gyerekeket.

Ez megtörténik? Ha igen, akkor nincs miről beszélni. Mindegy, hogy ő éppen kit szeret. Az az ő magánügye.

Nem történik meg? Akkor pedig panaszt kell tenni, hogy nem végzi rendesen a munkáját.

2024. jan. 3. 18:45
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Mi közük van hozzá, ha egyébként jó edző? Elég szomorú, hogy egy ennyi idős korú gyereknek nem sikerült belenevelni, hogy ne avatkozzon mások dolgába. Ki tudja hány éve már, hogy nincsenek jó viszonyban a feleséggel, nem kötelező neki se egy rossz házasságban élnie élete végéig, attól még a közös gyerekeknek lehet nagyon jó apjuk, hogy az anyukájukkal nem jöttek ki jól. Lehet a feleségének is van már más. Lehet megcsalta a felesége. Bármi lehetséges. De amíg az edző közvetlenül rájuk a gyerekekre nincs rossz hatással, addig nem tartozik rájuk. Ezt kellene inkább tudatosítani bennük, hogy ne ítélkezzenek elsőre. Abból a több fős csoportból is felnőttkorra szerintem minimum lesz 1, aki elválik a leendő feleségétől vagy legalábbis éri minimum 1 szakítás és új párja lesz, ezért egy világi szar embernek kell gondolni?
2024. jan. 3. 18:46
 15/30 anonim ***** válasza:
70%

Te valami elmebeteg vallásos lehetsz. Ezért utálom a vallásosokat. Mert belekötnek mindenbe. Aztán megmondják, hogy ők nem kötnek bele senkibe, aztán rögtön utána újból elkezdik.

Ha meg nem vagy vallásos, akkor meg szégyen hozol az ateistákra, mert ezt a vallásosok szokták csinálni.

2024. jan. 3. 18:47
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

Az edző feladata, hogy edzést tartson.

Vagy akkor Magda néni a hittantanár guruljon bukfencekbe az etika és erkölcstan órán.

2024. jan. 3. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
70%

"A gyerekek egymás között azt beszélték, hogy ott hagynák az edzést, ha lenne más lehetőség, mert már nem tudnak felnézni az edzőre."

Ha ez valóban így van, akkor sajnálom a szóban forgó gyerekeket. A szüleik miatt. Ugyanis a gyerekek maguktól ilyen marhaságot nem találnak ki, (maximum a viktoriánus regényekben) ez a szülők szövege.

... vagy lehet, hogy csak a te szöveged, és a te gyereked a hatásodra terjeszti a többiek között?

Elárulom, a világon semmi közöd hozzá, hogy az edző mikor házasodik, hány évet tölt el házasemberként, mikor és miért válik el, és van-e új kapcsolata vagy nincs.

"Gondolom, láttak már korábban válást, és talán sejtik, hogy ezt ennél korrektebben meg diszkrétebben is lehet intézni."

Persze, egy kamasz gyerek fejében csak és kizárólag az jár, hogy az edzője diszkréten intézi-e a válását. Nem irigylem a gyerekedet, a leendő párját meg egyenesen előre sajnálom.

2024. jan. 3. 18:49
 18/30 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a válással, sehol nem írtam ezt. Nem is szeretnék senki magánéletével foglalkozni. Jó lett volna ezt diszkrétebben intézni az edzőnek, de nem ezt teszi. 3 hete még a feleség vett részt az edzéseken a közös gyerekeikkel, most meg már az új nő. Nem arról van szó, hogy kíséri, hanem ott van a gyerekekkel. A gyerekek pedig épp kamaszok, és mivel megszerették a kicsiket, most téma közöttük, hogy mi lesz most a gyerekekkel.

Az eddigi válaszok szerint teljesen normális, hogy valaki csinál 3 gyereket, majd épp karácsony előtt elhagyja őket egy új szerelem miatt. A fenti válaszok szerint én egy idióta értékrenddel rendelkezem, mert szerintem egy válást korrektül és diszkréten kell intézni, és nem belerúgni közben épp ünnepekkor a családunkba. De ha ezt is teszi, ne szembesítse vele a gyerekeket, mert tényleg semmi közük hozzá.

2024. jan. 3. 18:53
 19/30 anonim ***** válasza:
58%

"szerintem egy válást korrektül és diszkréten kell intézni, és nem belerúgni közben épp ünnepekkor a családunkba"

A családunkba? De a TE családodba miért rúgott bele ezzel? Eddig csak annyit írtál, hogy edző, arról szó sem volt, hogy a volt feleséggel rokonságban álltok. Vagy csak annyira nem vagy képes érzékelni, hogy mibe szólhatsz bele és mibe nem, hogy már az edző családját is úgy kezeled, mintha jogod lenne ott szervezkedni-irányítani? De hát nincs jogod hozzá. Egy dolgot tehetsz az edző válásával és új párjával kapcsolatban, tudomásul veheted.

2024. jan. 3. 19:00
 20/30 anonim ***** válasza:
48%

Az önjellemzésed teljesen helytálló.

"...egy idióta értékrenddel..."

Fantáziálsz, ítélkezel. Pont az ilyen idióta szülők teszik tönkre a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy te kevered a sz....t a gyerekek körében.

Pletykafészek vagy a legrosszabb fajtából.

2024. jan. 3. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!