Kakiltatok vagy pisiltetek be a suliban?
Figyelt kérdés
Vagy sulis programon akár. Vagy ha nem, mást láttatok bepisilni, vagy bekakilni?
Írjátok osztályt is. (Hogy hányadikosok voltatok, mielőtt valaki elkezdené, hogy B osztály xd)
2023. jún. 25. 03:05
31/33 anonim válasza:
Pisiltem be párszor iskolában és buszon.Osztálykiránduláson egy osztálytársam pisilt be.Táborban is ágybavizelt egy évfolyamtársam 😀nekem ezek mindig tetszettek!
32/33 anonim válasza:
9-ikes vagyok, kirándulni vagyunk és egy páran úgy gondoltuk hogy jó ötlet forrásvizet inni forralás nélkül.. fertőzött volt a forrásvíz, én 3 lány és két fiu ittunk a forrásból, pár órával mindenkinek hangosan morgott a hasunk és sikerült is befosnunk majd az erdőben a bokrok mögött fostunk nagyon durván.. utána visszaértünk a szállásra a többieknek csillapodott nekem viszont egyre durvábban ment a hasam , igaz ők egy fel literes uveget toltottek meg, en pedig 2 másfél literes flakont, a nagy melegben megittam majd rámjött a cifrafosás hascsikarással
33/33 anonim válasza:
Kaki nem, pisi igen. Általánosban, alsóban szerintem sokakkal megesik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!