Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kakiltatok vagy pisiltetek be...

Kakiltatok vagy pisiltetek be a suliban?

Figyelt kérdés

Vagy sulis programon akár. Vagy ha nem, mást láttatok bepisilni, vagy bekakilni?

Írjátok osztályt is. (Hogy hányadikosok voltatok, mielőtt valaki elkezdené, hogy B osztály xd)

2023. jún. 25. 03:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy volt egy durva helyzet az egyetemen. Gólyatáborba mentünk és a vonatról egyenesen mentünk a táborba. Ahogy megérkeztünk arra kértek, hogy maradjunk kint az udvaron, még ne menjünk be az épületbe, előbb összeszednek kis csoportokba, ismertetik a szabályokat és ismerkedünk a csapattársakkal.

Az egyik lány akivel egy csoportba kerültem pedig mondta, hogy szeretne bemenni a wcre, mert nagyon kell pisilnie és nem engedték be. Végig kellett ülnie az egész szabályismertetést meg az ismerkedős játékot úgy, hogy már majdnem bepisilt.

Ennek nem tudom mi volt az értelme.

Amúgy mondta is, hogy már a vonaton alig várta, hogy a táborba érjünk, mert úgy kellett pisilnie és meg tudom érteni, mert a vonat tömve volt, ezért a wcre is nehezebb volt kijutni, plusz nem is nagyon akart felállni az, akinek jutott ülőhely, ezért pláne nem értem, hogy miért nem adtak 10 perc pihenőt a gólyáknak, amíg elintézik a dolgukat és utána nyugiban végigülik a programokat.

2023. jún. 25. 18:23
 12/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem mert van wc!
2023. jún. 25. 20:46
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer sikerült befosni napköziben, talán másodikos lehettem (2006-7). Kint voltunk a folyosón és az egyik osztálytársam meg is kérdezte, hogy "Mi ez a sz@rszag?". Mivel pont a WC közelében álltunk, ezért ráfogtam arra és annyiban maradt. xd Persze ettől függetlenül nem volt túl kellemes összecsinálva végigszenvedni a napot.
2023. jún. 29. 15:57
 14/33 anonim ***** válasza:
96%
Kaksi nem, bepisilés volt már. Fogalmam sincs hányadikos voltam, talán 2. vagy 3.
2023. jún. 29. 19:13
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Negyedikes voltam, amikor egy osztálytársam az óra közepén bepisilt. Nem szólt, a tanár is csak akkor vette észre, mikor a többiek jelezték neki
2023. jún. 30. 14:45
 16/33 anonim válasza:
97%

Én sokszor bepisiltem.Órán,buszon,éjjel az ágyba.A legutolsó kb 15 évesen volt.Felnőttként is megesett,kicsit sokat ittam.

Látni is láttam mást bepisilni.

A legemlékezetesebb táborban volt.Osztálytártsam éjjel bepisilt.

Strandon volt olyan hogy a homokban ülve pisiltünk be.

Biciklizés közben meg a nyári záporban fogadásból.Ezek gyerekkori csínytevések voltak.

2023. júl. 1. 09:24
 17/33 anonim ***** válasza:
94%

Én velem nem volt ilyen.

De egy osztálytársammal(fiú) volt.

Ezt két pletykás lány oszt.társam mesélte el.

⬇️

Még alsóban történt.

A 2 lány ment le a menzára reggelizni.

És mikor befordultak a folyosóra,és meglátták a fiú osztálytársunkat- nevezzük csak Pistikének.

Szóval Pistike összefosta magát,és az egyik takarítónéni,vagy ki,segített neki levenni a szaros gatyájàt.( A mosdó az ebédlő folyosóján volt)

És Pistike ott állt a folyosó közepén,alul meztelenül,egy szál 🌳szban. Annyi esze nem volt,hogy eltakarja magát,vagy visszamenjen a mosdóba. Utána lehozták neki a tesicuccát,amiben volt neki tiszta ruha.

Utána eljött érte Anyuka,és hazavitte.

A 2 lány jóvoltából persze hamar elterjedt ez a történet a suliban.

Sokáig felhánytorgatták még ezt az esetet Pistikének,akit egyébként felső tagozatban is rendesen piszkált a fentebb említett 2 leányzó.

L

2023. júl. 18. 23:17
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

"Én sokszor bepisiltem.Órán,buszon,éjjel az ágyba.A legutolsó kb 15 évesen volt."

Én szerencsére csak éjszaka voltam csak nagyon sokáig bepisilős. Egyszerűen nem ébredtem fel rá akkor sem ha nagyon kellett. Persze nem minden éjjel, de néha előfordult éjszaka "baleset". Mindig azon izgultam, hogy csak ne a több napos ottalvós osztálykiránduláson történjen meg. De szerencsére olyankor mindig megúsztam.

2023. júl. 19. 07:32
 19/33 anonim ***** válasza:
94%
Másodikos koromban elrontottam valamivel a gyomrom és tesi óra közepén befostam :( szóltam a tanítónőnek aki elkísért a wcbe majd ott is nagyon durván ment a hasam, mint a víz.. utána jöttek értem a szüleim és hazafelé mégegyszer befostam, majd otthon le se tudtam szállni a wcrol annyira ment és csikart a hasam :(( azóta nem eszek szalonnát , az volt a ludas, de jól megfosatott...
2023. júl. 23. 14:11
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
másodikban befostam matekdoga alatt mert anya azt mondta ne menjek ki 🤣aranyos tanárnőm volt befejezhettem később a dogát
2023. aug. 7. 20:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!