Kakiltatok vagy pisiltetek be a suliban?
Vagy sulis programon akár. Vagy ha nem, mást láttatok bepisilni, vagy bekakilni?
Írjátok osztályt is. (Hogy hányadikosok voltatok, mielőtt valaki elkezdené, hogy B osztály xd)
Rendszeresen hashajtózok suli előtt , tegnap este bevettem 5 szem dulcolaxot.
Ma a suliba menet iszonyatos hascsikarás kapott el, nagyon csikarta a pocim a hashajtó, azt hittem ott fosom össze magam..
A suliba beérve futottam a WCre viszont egy hangos gyomorkorgás után telefostam a bugyimat.
Most magyar óra van én pedig a WCn trónolok és durván megy a hasam
24: Tök jó :) Esetleg masztizol is néha közben? Amúgy hány éves vagy?
Tudom fura, de nekem például bejönnek a fingós csajszik, akik merik vállalni a fingásukat :) Szerintem teljesen természetes és oké, utálom az álszent lányokat, akik tagadnak kb minden természetes dolgot, amit a wc-n csinálnak :)
22 írtad, hogy trónolsz a wc-n. Rászoktál ülni az ülőkére, nem zavar ha koszos suliban? Vagy inkább csak felé hajolsz, vagy ráguggolsz?
Nekem hazafelé volt 16 évesen. Suliban nem mentem el, mert csak kicsit kellett, a metrón már nagyon feszült a hólyagom, próbaltam elterelni a figyelmemet, de csak a wc-re tudtam gondolni, amitől jobban kellett pisilnem. A liftben minden erőm kellett, hogy még kibírjam azt a kicsit. Ahogy kinyitottam a bejárati ajtót, elkezdtem rohanni, de félúton megindult és teljesen összepisiltem magam.
Rögtön kimostam mindent, senki sem tudta meg soha.
Egyszer suliban majdnem sikerült 18 évesen, nagyon sokat ittam a szünetben és becsöngő után negyed órával nagyon kellett pisilnem, de nem mehettem ki. Az utolsó percekben a széken hintáztam és ficánkoltam és amikor kicsengettek, rohantam ki a teremből. A wc a folyosó végén volt és amíg szaladtam, megijedtem, hogy nem fogom odáig kibírni. Sikerült odaérnem, ráadásul üres is volt. Gyorsan kihámoztam magam a ruhámból és egy hangos Áhh kiséretében eleresztettem magam. Életemben nem pisiltem annyit, mint akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!