Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kakiltatok vagy pisiltetek be...

Kakiltatok vagy pisiltetek be a suliban?

Figyelt kérdés

Vagy sulis programon akár. Vagy ha nem, mást láttatok bepisilni, vagy bekakilni?

Írjátok osztályt is. (Hogy hányadikosok voltatok, mielőtt valaki elkezdené, hogy B osztály xd)

2023. jún. 25. 03:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%
Osztálykirándulás alatt pisiltem csak be. Talán elsősök lehettünk, a város egyetemének parkjába mentünk osztálykirándulás keretében. Játszottunk, én már lábösszeszorítósan ugráltam sokszor, annyira kellett pisilni. Talán még a tanár is mondta, hogy menjek el a mosdóba, de nem akartam a játékból kiszállni, így végül bepisiltem. Nem volt nálam váltóruha, a legnagyobb gyerek voltam, így nem is tudtak kölcsönadni olyan nadrágot, ami igazán jó lett volna rám.
2023. szept. 4. 14:42
 22/33 anonim ***** válasza:
19%

Rendszeresen hashajtózok suli előtt , tegnap este bevettem 5 szem dulcolaxot.

Ma a suliba menet iszonyatos hascsikarás kapott el, nagyon csikarta a pocim a hashajtó, azt hittem ott fosom össze magam..

A suliba beérve futottam a WCre viszont egy hangos gyomorkorgás után telefostam a bugyimat.

Most magyar óra van én pedig a WCn trónolok és durván megy a hasam

2023. nov. 21. 08:47
 23/33 anonim ***** válasza:
39%
22: Miért jó neked az iskolába fosni? :) Izgat téged, hogy ott fosol? Vagy mi? :) Persze ne érts félre, fossál csak nyugodtan, csak kérdezem :P
jún. 2. 00:42
 24/33 anonim ***** válasza:
61%
Igeen, izgat hogyha ott megy a hasam, fingok és csikar a hasam, meg persze jobb az órák helyett a WCn ülni és fosni
jún. 2. 08:28
 25/33 anonim ***** válasza:
39%

24: Tök jó :) Esetleg masztizol is néha közben? Amúgy hány éves vagy?

Tudom fura, de nekem például bejönnek a fingós csajszik, akik merik vállalni a fingásukat :) Szerintem teljesen természetes és oké, utálom az álszent lányokat, akik tagadnak kb minden természetes dolgot, amit a wc-n csinálnak :)

22 írtad, hogy trónolsz a wc-n. Rászoktál ülni az ülőkére, nem zavar ha koszos suliban? Vagy inkább csak felé hajolsz, vagy ráguggolsz?

jún. 2. 09:58
 26/33 anonim ***** válasza:
41%
16 vagyok, és szoktam masztizni közben , különösen az indít be nagyon ha jól megcsikarja a hasam , mellé hangosan morog , glugyog a pocim, akkor már tudom hogy egész nap fosni fogok. :)
jún. 2. 15:26
 27/33 anonim ***** válasza:
46%
#26: 23-as vagyok: Aha, frankó :) Jó perverz csajszi vagy akkor, de nincs ezzel semmi gond. ;) Akkor gondolom nem vagy szégyellős pasi előtt vizelni vagy kakilni sem ugye? Imádom az ilyen igazi belevaló csajszikat. Igazi barátnőnek való csajszi vagy ;) A pasijaidat esetleg nem szoktad lefingani? Vagy levizelni? Mert gondolom biztos bejönne nekik :P
jún. 2. 16:08
 28/33 anonim ***** válasza:
91%
Kaki nem, bepisilés előfordult. Még általánosban, alsóban. Meg voltam szeppenve, nem mertem szólni óra közben, vagy nem tudom... már nem emlékszem, gyerek voltam. Egyszer csak nem bírtam tovább tartani és bezúdult az egész. Úgy kellett felmosni utánam. Utólag vicces, régen volt már. Akkor biztos nem volt az. Többször is, tanán kétszer-háromszor előfordult az évek alatt. Nyilván felsőben már nem, csak így az elején, 7-8 évesen. Emlékszem a tanító nénik kérték is anyámat, hogy a tesi felszerelésem között legyen mindig egy pótbugyim.
jún. 3. 09:15
 29/33 anonim ***** válasza:
94%

Nekem hazafelé volt 16 évesen. Suliban nem mentem el, mert csak kicsit kellett, a metrón már nagyon feszült a hólyagom, próbaltam elterelni a figyelmemet, de csak a wc-re tudtam gondolni, amitől jobban kellett pisilnem. A liftben minden erőm kellett, hogy még kibírjam azt a kicsit. Ahogy kinyitottam a bejárati ajtót, elkezdtem rohanni, de félúton megindult és teljesen összepisiltem magam.

Rögtön kimostam mindent, senki sem tudta meg soha.

Egyszer suliban majdnem sikerült 18 évesen, nagyon sokat ittam a szünetben és becsöngő után negyed órával nagyon kellett pisilnem, de nem mehettem ki. Az utolsó percekben a széken hintáztam és ficánkoltam és amikor kicsengettek, rohantam ki a teremből. A wc a folyosó végén volt és amíg szaladtam, megijedtem, hogy nem fogom odáig kibírni. Sikerült odaérnem, ráadásul üres is volt. Gyorsan kihámoztam magam a ruhámból és egy hangos Áhh kiséretében eleresztettem magam. Életemben nem pisiltem annyit, mint akkor.

jún. 3. 10:13
 30/33 anonim ***** válasza:
29-es: Ilyen nagy pisi közben nem fingottál egy hatalmasat esetleg, amikor megkönnyebbültél?
jún. 3. 10:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!