A táblát amire krétával ír a tanár tényleg kétszer kell letörölni vagy vigasztalásképpen mondhatta a tanár?
Az egyik lány aki amúgy a legjobb barátnőm és én voltunk a hetesek és le kellett törölni a táblát és én következtem volna de amíg kimentem bevizezni a szivacsot a barátnőm a másik szivaccsal ami vizes volt letörölte a táblát annak ellenére hogy tudta hogy én szeretném letörölni a táblát szóval én szóltam osztályfőnökünknek és ő mondta hogy nem baj mert úgyis kétszer kell letörlni a táblát.
Érdekelne hogy ez tényleg így van tényleg kétszer kell letörölni az ilyen táblát vagy osztályfőnököm csak vigasztalásképpen mondta?
Nekünk annak idején tényleg kétszer kellett. Először száraz, aztán nedves szivaccsal. Ha csak nedvessel törlöd, kenődik.
Az se egy utolsó szempont, hogy így ritkábban kell kimosni a nedves szivacsot, mert a kréta nagy része a szárazon maradt.
Ha nem a vasgyúro tanár írt a táblára, teljes erejéből odanyomva a krétát, a száraz szivacs is tötéletes egyszeri törléssel.
A vizes szivacs is csak akkor nem elég egyszeri alkalommal, ha sokat kell törölni, nem lehet mosni, vagy forgatni a szivacsot. (így a víz bekrétzódik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!