A táblát amire krétával ír a tanár tényleg kétszer kell letörölni vagy vigasztalásképpen mondhatta a tanár?
Az egyik lány aki amúgy a legjobb barátnőm és én voltunk a hetesek és le kellett törölni a táblát és én következtem volna de amíg kimentem bevizezni a szivacsot a barátnőm a másik szivaccsal ami vizes volt letörölte a táblát annak ellenére hogy tudta hogy én szeretném letörölni a táblát szóval én szóltam osztályfőnökünknek és ő mondta hogy nem baj mert úgyis kétszer kell letörlni a táblát.
Érdekelne hogy ez tényleg így van tényleg kétszer kell letörölni az ilyen táblát vagy osztályfőnököm csak vigasztalásképpen mondta?
Utolsó: Ja, biztos a borsodi kisteleüléseken is :DD Hol élsz?
Szerintem azért mondta, hogy ne legyél szomorú :)
Alapvetően elvileg elég egyszer letörölni, de ha a szivacs csak enyhén nedves vagy már sokszor töröltek vele a legutóbbi mosás óta, akkor gyakran csak elmacókálja az egészet és ilyenkor érdemes mégegyszer áttörölni.
De amúgy nézz rá a táblára. Ha kértás, akkor le kell törölni, ha nem, nem:D
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!