Mi volt a legdurvább amit általános és középiskolában láttál vagy hallottál? Meséltek történeteket?
Egy osztálytársam összeveszett egy másik sráccal. Ment a póverkedés, ki, hogy, mennyire fogja megverni a másikat. Valamelyikük odaszólt elváláskor, hogy na majd meglátjuk, kinek lesz több embere.
Ebből lett az, hogy páran összeszedték az összes aprót, amit találtak, és körbetelefonáltak egy csomó arcot. Az lett a vége, hogy két óra hossza múlva konkrétan több, mint 100 szedett-vedett ember állt az iskola előtt. Ebből szerintem 80 nem tudta, miért kellett jönnie, de impozáns sereg volt, az biztos.
Lett belőle rendkívüli osztályfőnöki óra igazgatói vendégszerepléssel. De a "kinek lesz több embere" vita empirikus bizonyízással eldőlt. :D
Amúgy úgy általában voltak olyan dolgok, amik ma már elképzelhetetlenek, akkor meg ez volt az általános.
A kilencvenes évek közepén, 10 évesen, ha kimentem budira, annak kötelező velejárója volt, hogy az idősebb arcok röhögve direkt a pofámba fújják a cigifüstöt. Ma már a kocsmában sem gyújthatsz rá, akkor meg egy középiskola retyója olyan volt, mintha kigyulladt volna a ház.
A kétezres években még lazán lehetett flaubert pisztolyt venni egy vadászboltban engedély, bármi nélkül. Két haverom összespórolta a 20ezret rá, és vett magának 15 évesen. Aztán ezzel a zsebükben járkáltak iskolába.
Volt egy legendás tanár a szülővárosomban - nem feltétlenül jó értelemben. Rettentő jóindulatú volt, és jól is tanított, de az indulatait nem annyira jól tartotta kézben - finom voltam :D. Évekkel ezelőtt voltak ezek a tanárverős sztorik valamelyik északi mordorban, az első gondolatom az volt, hogy na, ha az öreg Tibibá lett volna a tanár, akkor ez maximum fordítva történt volna.
Na ez a fickó volt egyszer úgy, hogy egy haverom bátyja annyira felidegesítette, hogy székestől felkapta a srácot, és a szó legszorosabb értelmében kihajította az ablakon :D. Mármint a földszinti ablakon, nyilván, de akkor is: repült a gyerek székestől. :D Én ezen még most is röhögök.
Havannai gyerek vagyok. Majdnem abból az időből, ahol havannát tartották a legkeményebbnek.
Hát voltka dolgok.
De később iskolában is, de semmi ilyen, amiket csak úgy megúszol, hanem amiket titokban kell tartani, mert különben másnap a rendőr bácsi elviszi apádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!