AZ már a válság tünete ha egy középiskolai kolesz hétvégére bezár mert nem bírja a fűtést áramot meleg vizet? 1911ben alakult a kolesz, de 100+ év alatt ilyen nem volt a történetében... most lett Zorbániában.
Az a helyzet, hogy a legtöbb ilyen önkormányzati vagy hasonló kézben levő intézmény csóró mint a templom egere.
Gondolj bele, hogy némelyik óvodában arra nincs pénzt, hogy egy használható notebookot vegyenek.. Akkor miről beszélünk?
Most meg a jelenlegi világhelyzet idején én nem csodálkozom, hogy bezár. Sajnos "kinek mit intézett a kormánya" és sajnos ott a jelenlegi világhelyzet is.
"20 éve voltam kolis középiskolásként, mi sem maradhattunk bent hétvégén."
Te miről beszélsz ember???? vannak erdélyi kolisok meg felvidékiek is nálunk!! Akik havi 1x vagy csak 2-3 havonta 1x mentek haza!!
Másik meg egészen 1992-ig a koli szabályzata úgy szólt hogy havi 1 db hazautazás volt engedélyezett.. így nemhogy bent lehetett maradni de bent KELLETT maradni a hétvégére is.
"hogy némelyik óvodában arra nincs pénzt, hogy egy használható notebookot vegyenek.. "
Minek az óvodásoknak notebook?
Nem az óvodásoknak kell a notebook, hanem az óvoda vezetőnek vagy az óvónőnek. Bármilyen fura a sok-sok adminisztráció és egyéb dolgok már nem papír alapon működnek általában. Kell a notebook amivel az óvoda működését fenntartják esetleg projektorral mesét nézetnek az ovisokkal.
@3, pont arról, amit írtam. Minket is kihajítottak a kollégiumból hétvégére. Mondjuk nekünk péntek reggeltől vasárnap estig kellett megoldanunk a dolgot.
Igen, 20 éve is spóroltak. Sőt, a cuccainkat el kellett zárni, mert kiadták az ágyunkat, bár ez inkább osztálykirándulás-szezonban fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!