3 hét múlva érettség és az elmúlt 4 évben semmit nem tanultam, hogy készüljek fel ennyi idő alatt?
Én rossz tanuló voltam. Matekból tanárhoz jártam 3 hónapig, így lett hármas. Törire közepes intenzitással tanultam, hármas lett az is, szóbelin nagyon lehúztak, asszem 60-ból 20 pontot kaptam (ha 60 volt a max). Angol négyes, amire mindenki azt mondta, hogy milyen gyenge, én meg örültem, hogy sikerült 70%-ra. Erre se nagyon készültem, igazából ilyen szinten ment magától is. Németre sokat készültem, mert a tanár komolyan vette és tudott külön velem meg egy másik lánnyal foglalkozni (ez második idegennyelv volt, nem mindenki érettségizett belőle). Szóbeli egy pont híján max pont. De ez is csak négyes lett az írásbeli miatt. Magyar... Fogalmazni tudok, de elég szar volt az akkori írásbeli, egy négyes azért összejött abból is, szóbelire készültem és szerencsém volt mert egy általam kedvelt költőt húztam.
Februárban kezdtem készülgetni de leginkább május végén a szóbelikre. Pedig én nagyon rossz tanuló voltam és semmi nem érdekelt, mégse lett olyan rossz. Kettesre meg szerintem ennyit se kellett volna tanulni. Megbukni nem fogsz semmiből :)
"Megbukni nem fogsz semmiből :)"
reméljük igazad lesz. 1,4 re állok matekból
Én is így voltam annó 7 éve, és a matekon kívül minden 3 as meg 4 es lett.
Most meg nem tudok egyetemre menni emiatt, mert még ezeket is újra kéne csinálni...
Ha nem vagy teljesen buta akkor matekon kívül mindegyik simán meglesz minimum 2 es.
Matekból meg nézz megoldásokat korábbi érettségikből meg mateking esetleg.
De 3 hét alatt azért csoda nem fog történni szerintem.
Írásbelire: előző évek érettségijét töltögetni hisz a feladatok hasonlóak mindegyiknél
Matekhoz: Lehet használni a négyjegyű függvénytáblázatot abban minden képlet benne van. Illetve mindent le kell írni mert arra is kapsz pontot.
Szóbeli: Arra az lesz időd felkészülni már Csak a tétel kidolgozás is nagy segítség
Nyugi, meglesz az. Kettest nagyon könnyű összeszedni érettségin, az csak akkor nehéz, ha emeltezel valamiből, vagy fontos a százalék, mert tovább akarsz tanulni.
Ha ez vígasztal, én 12. félévkor buktam matekból (évet nem kellett ismételnem, mert év végére kijavítottam), és négyes lett belőle az érettségim. Minden más tárgyból meg van szóbeli, és meglepően jóindulatúan próbáltak a tanárok minél jobb feleletet kicsikarni belőlem (is), még az is alámkérdezett, aki a négy év alatt végig cseszegetett. Ha osztálytársakkal jóban vagy, cseréljetek tételeket. Mi anno mindent feltöltöttünk egy közös google drive fiókba, amit otthon kidolgoztunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!