Volt kedvenc tanárnőtők/tanárotok? Ha igen, elmondtátok neki?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy ő a kedvencem. De úgy gondolom hogy tudja... Ti hogy vagytok ezzel?2023. ápr. 16. 17:11
11/12 anonim válasza:
én is elmondtam neki, és ha szeretnéd, tedd meg te is. biztosan nagyon jól fog neki esni és megmosolyogtatod! örülök, hogy neked is van ilyen tanár az életedben!
12/12 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan elmondhatod; jól is fog neki esni és ez tipikusan olyan dolog, amire sokáig fog emlékezni, természetesen pozitív okból. Nagyon sokat jelent ám egy ilyen mondat.
Nekem is voltak kedvenc tanáraim, de nem emlékszem, hogy valaha is elmondtam volna nekik. Van, akinél ezt egy picit bánom utólag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!