Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit akarhat a női tanárom tőlem?

Mit akarhat a női tanárom tőlem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és az egyik tanárom kicsit furán viselkedik velem. Dologozatoknál ad plusz 1-2 pontot. Karácsonyi szünet előtt elköszönt tőlünk és nekem megfogta a vállam. Hozzáteszem, nincs senkije és gyereke sincs. 40 körűl lehet. Mikor a hátam mögött sétált lehet véletlenül de kicsit hozzá érintette a kezét a hátsómhoz

ma 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdés kitaláció
ma 01:29
 2/3 anonim ***** válasza:

A bizalmadba akar férkőzni hogy aztán ellophassa a Barbie babáidat!

Az ilyenekkel óvatosnak kell lenni!

ma 01:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen tanárnőm, mindig kaptam 1-2 plusz pontot, vagy odaírta, hogy "szép munka!" stb. Szünetben sokszor megfogta a vállam, ha hozzám beszélt, és sokszor mosolygott is rám.

Panaszkodtam a barátnőmnek, aki visszapanaszkodott, hogy neki is ugyanezt csinálja. Aztán kiderült, hogy még vagy öt másik lánynak is. Elmondtuk a szüleinknek, akik csináltak egy titkos osztálytalálkozót, nekünk, tanárok nélkül, fiúk is, lányok is ott voltak, mind a 32 gyerek. Akkor derült ki, hogy MINDANNYIUNK kapott a dogájára 1-2 plusz pontot, és nagyon sokszor egy "ez szép munka!" megjegyzést. És, ha beszélt velünk, többször megfogta a vállunkat, főleg, ha valami nevelő szándék volt benne, pl. vigasztalni akart egy más tantárgyból kapott rosszabb jegyért, vagy, amikor meghalt az egyik tanár az iskolában. És mind a fiúkkal, mind a lányokkal ugyanígy bánt. Később kiderült, hogy más osztályokban is ugyanigy bánt a gyerekekkel. Mindenféle szexuális érdeklődés nélkül, egyszerűen csak szeretett tanítani és szeretett minket. Meggyőződése volt, hogy szeretettel többet el lehet érni, mint kemény osztályzatokkal, és sokkal többet ér a tudásunk, ha érdeklődünk az anyag iránt, és nem csak azért magoljuk be, hogy nehogy egyes legyen.

Egyikünk anyukája pszichológushoz is elvitte a szerencsétlen gyerekét, aki kiderítette, hogy a lányok is és a fiúk is akkoriban kezdtek "szerelmesek" lenni mindenhol és mindenkibe, vagy szexuális támadást láttak ott is, ahol nem volt. Elég, ha itt körülnézel a tini-kategóriában, és a kérdésekben láthatod ugyanezt. "Kétszer rámnézett, és egyszer mosolygott is, akkor most mit akar tőlem?" - és hasonlók. Ez a kérdés egy is ilyen kategória.

ma 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!