Volt kedvenc tanárnőtők/tanárotok? Ha igen, elmondtátok neki?
Általánosban azt hiszem nem tudta, bár szinte nyilvánvaló volt.
Gimiben kiderült, mikor felkértem hogy tűzze ő a szalagomat.
Egyetemen több kedvencem van, de az aktuális kedvencemet megkértem, hogy legyen a témavezetőm. Másik kedvencemnek meg segítettem órát tartani, mint gyakvez. (Puszta hálából) A harmadik kedvencem még nem tudja.
Igen, volt :)
El is mondtam Neki, végtelen hálával megköszöntem az értünk tett munkáját, és meg is öleltem.
Pl tanév végén néha szokás csokit adni a tanároknak, akkor elmondhatod, hogy ezzel a csokival megköszönöd azt, hogy ebben meg abban segített a tanulmányaidban és hála neki sokat fejlődtél, ő az, akinél a legtöbbet tanultál és külön köszönet, hogy magánéleti dolgokkal is fordulhattál hozzá (ha volt ilyen).
Azt így külön random kiemelni csak úgy tanév közben, hofy ő a kedvenc zanárod, felesleges. Nyilván nem fog rosszat gondolni, csak sokkal jobb, ha egy köszönet nyilvánításban fejezed ezt ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!