Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt kedvenc tanárnőtők/tanáro...

Volt kedvenc tanárnőtők/tanárotok? Ha igen, elmondtátok neki?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy ő a kedvencem. De úgy gondolom hogy tudja... Ti hogy vagytok ezzel?

2023. ápr. 16. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Általánosban azt hiszem nem tudta, bár szinte nyilvánvaló volt.

Gimiben kiderült, mikor felkértem hogy tűzze ő a szalagomat.

Egyetemen több kedvencem van, de az aktuális kedvencemet megkértem, hogy legyen a témavezetőm. Másik kedvencemnek meg segítettem órát tartani, mint gyakvez. (Puszta hálából) A harmadik kedvencem még nem tudja.

2023. ápr. 16. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Biztos. De minek ezt elmondani? Ha figyelsz, kedves vagy vele, gondolni fogja, hogy nem gyűlölöd.
2023. ápr. 16. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Igen, volt pár. Nem, eszembe sem jutott.
2023. ápr. 16. 17:32
 4/12 anonim válasza:
15%
Igazgató megkapta a levelet?
2023. ápr. 16. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtam még a pedo tanarnénikről, így hát megfutamodtam sajnos.
2023. ápr. 16. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Igen, volt :)

El is mondtam Neki, végtelen hálával megköszöntem az értünk tett munkáját, és meg is öleltem.

2023. ápr. 16. 18:00
 7/12 Senior Séf ***** válasza:
70%
38 évvel később a halálos ágyán elmondtam neki.
2023. ápr. 16. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Pl tanév végén néha szokás csokit adni a tanároknak, akkor elmondhatod, hogy ezzel a csokival megköszönöd azt, hogy ebben meg abban segített a tanulmányaidban és hála neki sokat fejlődtél, ő az, akinél a legtöbbet tanultál és külön köszönet, hogy magánéleti dolgokkal is fordulhattál hozzá (ha volt ilyen).

Azt így külön random kiemelni csak úgy tanév közben, hofy ő a kedvenc zanárod, felesleges. Nyilván nem fog rosszat gondolni, csak sokkal jobb, ha egy köszönet nyilvánításban fejezed ezt ki.

2023. ápr. 16. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Én elmondtam neki. Meg igazából tudja. Szerintem te is mond el neki nyugodtan. Nem fog emiatt haragudni rád. Amukor én mondtam el neki elkezdett ölelgetni(jó mondjuk rá ez jellemző)
2023. ápr. 17. 15:23
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Én szerelmes voltam a kedvencembe, de nem is sejtette.
2023. ápr. 24. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!