Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Női szempontból egyetemista...

Női szempontból egyetemista férfi csoporttárs aki Nőnapi "bulit" szervez, az nem túlzás kicsit?

Figyelt kérdés

Egyetemi csoportban írt egyik srác hogy nőnap alkalmából nem dobunk e össze a csajoknak egy kis enni és innivalót, mondta hogy egyetemen szerzett is egy kicsi termet.

Amúgy még csak második félévünket kezdjük. Alig ismerjük egymást.

Szerintem kicsit túlzás, meg szerintem a srác csak be akar vágódni csajoknál.

Végülis megtartották, de én nem voltam ott.

2023. márc. 8. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Az egész nőnap dolgot nem értem, nőként. Mit ünneplünk, azt hogy emberek a testükön belül hordják a szaporítószerveiket?
2023. márc. 8. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A nőnap a fura benne. Tényleg nagyon seggnyalós feelingje van. Ha valami skandináv országban lennénk, akkor elhinném az őszinte szándékot, de a nőverők országában ez nagyon "cringe", jobb szó nincs rá.
2023. márc. 9. 00:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valami skandináv országban lennénk, akkor elhinném az őszinte szándékot, de a nőverők országában ez nagyon "cringe", jobb szó nincs rá."

Hát egy skandináv országban pont nincs ilyesmire igény és ott még furábban néznének a csávóra a dologért. A nőnapi ajándékozás szerintem pont a konzervatív férfiakra jellemző.

2023. márc. 9. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A Nőnapot annak kapcsán ünnepeljük, hogy jogokat kaptak a nők és egyenértékű félként lettek kezelve, mint a férfiak....

A kérdésre válaszolva, én szívesen venném, visszagondolva, hogy egyetem alatt minden alkalom miatt partyztunk :D

2023. márc. 9. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni akar. Az összes csaj megjegyzi ki volt. :D
2023. márc. 9. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendes tőle.Ha csak szexet akarna nem hívott volna meg mindenkit
2023. márc. 10. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!