Női szempontból egyetemista férfi csoporttárs aki Nőnapi "bulit" szervez, az nem túlzás kicsit?
Egyetemi csoportban írt egyik srác hogy nőnap alkalmából nem dobunk e össze a csajoknak egy kis enni és innivalót, mondta hogy egyetemen szerzett is egy kicsi termet.
Amúgy még csak második félévünket kezdjük. Alig ismerjük egymást.
Szerintem kicsit túlzás, meg szerintem a srác csak be akar vágódni csajoknál.
Végülis megtartották, de én nem voltam ott.
"Ha valami skandináv országban lennénk, akkor elhinném az őszinte szándékot, de a nőverők országában ez nagyon "cringe", jobb szó nincs rá."
Hát egy skandináv országban pont nincs ilyesmire igény és ott még furábban néznének a csávóra a dologért. A nőnapi ajándékozás szerintem pont a konzervatív férfiakra jellemző.
A Nőnapot annak kapcsán ünnepeljük, hogy jogokat kaptak a nők és egyenértékű félként lettek kezelve, mint a férfiak....
A kérdésre válaszolva, én szívesen venném, visszagondolva, hogy egyetem alatt minden alkalom miatt partyztunk :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!