Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rendben van az ölelés tanár...

Rendben van az ölelés tanár és diák között? (Női tanár)

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 12:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
En 2 tanarommal is nagyon jó viszonyt apoltam, az egyik a biosz kémia faktos tanarom volt, a másik pedig a töri tanárom. Mindketten férfiak voltak, de tényleg néha már úgy gondoltam rájuk mintha az apám lenne, annyira érdekeltek őket a lelki világunk, hogy amugy tényleg jól vagyunk e. Mikor vége lett végleg az iskolának, szobelik is lementek akkor mindkettővel megöleltük egymást. Mi akkor tettük mikor nem volt ott senki, se osztalytars, se tanár se senki más. Szerintem egy ölelésnek nem kéne ekkora problémának lenni, de persze félő a tűzzel játszani. Általában a tanárok ismerik, hogy mit engedhetnek meg maguknak, és ismerik az iskola igazgatóját, hogy ha ezt megtudná mi lenne (semmi, főleg ha mar nem jársz oda) de a gyerekek pletykalnak, ezt mindenki tudja.
2023. jún. 10. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!