Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehet valakitől ölelést...

Hogy lehet valakitől ölelést kérni diszkrét módon, meg úgy általában az emberekből mi váltja ki azt, hogy adott esetben megöleljen valakit, milyen feltételek szükségesek hozzá?

Figyelt kérdés

#ölelés #tiltja-evalamiiskolában
2022. júl. 9. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben fizettem lányoknak, hogy megöleljenek.
2022. júl. 9. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Free-hugh tábla, így biztos csak az ölel meg, aki szereti az ölelgetést is.

Én nem vagyok oda érte, de pár embertől megszoktam, hogy kényszeresen ölelgetnek, indokolt esetben (vigasztalás, öröm) alkalmazom / elviselem.

2022. júl. 9. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Csináld te is ezt.Amúgy az ölelés világnapja,június 4.-én van,akkor van rá a legtöbb esély,de próbálkozhatsz vele máskor is. [link]
2022. júl. 9. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
A legfontosabb feltétel, hogy legalább egy karja legyen!...
2022. júl. 10. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

"Free hug"-os táblát láttam már én is párszor, és kivétel nélkül sikerült mindig bezsebeli pár ölelést a tábla tartóinak. Szóval egy próbát mindenképp megér.

Nem vagyok nagy ölelgetős én sem, viszont, ha valakit vigasztalni szeretnék, vagy épp nagyon rég találkoztunk, lazán megölelem. Amennyiben közeli barát, vagy a szűkebb rokonságba tartozik.

Ami pedig engem illet, ha nagyon stresszelek, vagy mentálisan a padlón vagyok, nagyon jól tud esni egy ölelés (bár nem mindenkitől).

2022. júl. 10. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer sírtam és megölelt a tanárnő.
2022. júl. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!