Hogy lehet valakitől ölelést kérni diszkrét módon, meg úgy általában az emberekből mi váltja ki azt, hogy adott esetben megöleljen valakit, milyen feltételek szükségesek hozzá?
Figyelt kérdés
#ölelés #tiltja-evalamiiskolában
2022. júl. 9. 22:57
1/6 anonim válasza:
Én régebben fizettem lányoknak, hogy megöleljenek.
2/6 anonim válasza:
Free-hugh tábla, így biztos csak az ölel meg, aki szereti az ölelgetést is.
Én nem vagyok oda érte, de pár embertől megszoktam, hogy kényszeresen ölelgetnek, indokolt esetben (vigasztalás, öröm) alkalmazom / elviselem.
3/6 anonim válasza:
Csináld te is ezt.Amúgy az ölelés világnapja,június 4.-én van,akkor van rá a legtöbb esély,de próbálkozhatsz vele máskor is. [link]
4/6 anonim válasza:
A legfontosabb feltétel, hogy legalább egy karja legyen!...
5/6 anonim válasza:
"Free hug"-os táblát láttam már én is párszor, és kivétel nélkül sikerült mindig bezsebeli pár ölelést a tábla tartóinak. Szóval egy próbát mindenképp megér.
Nem vagyok nagy ölelgetős én sem, viszont, ha valakit vigasztalni szeretnék, vagy épp nagyon rég találkoztunk, lazán megölelem. Amennyiben közeli barát, vagy a szűkebb rokonságba tartozik.
Ami pedig engem illet, ha nagyon stresszelek, vagy mentálisan a padlón vagyok, nagyon jól tud esni egy ölelés (bár nem mindenkitől).
6/6 anonim válasza:
Egyszer sírtam és megölelt a tanárnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!