Hogyan derítsem ki diszkréten egy kb 45-50 éves férfiről, hogy tetszem e neki?
Figyelt kérdés
Havi néhány alkalommal találkozunk csak, így nem olyan közvetlen a munkatarsi viszony köztünk. Ráadásul én elég introvertált, csendesebb vagyok. 31 N2021. jún. 6. 20:34
1/10 anonim válasza:
Ha tetszel neki és akar valamit, úgyis lépni fog.
Amikor még csak a kérdést olvastam el, azt hittem egy tizenéves lány írta.
3/10 anonim válasza:
De mit akarsz ilyen öreg faszitól?
4/10 anonim válasza:
Először azt derítsd ki róla, egyáltalán egyedülálló-e.
5/10 anonim válasza:
4-essel egyetértek, előbb próbáld meg kideríteni van-e kapcsolata. Utána pedig lépj valamit és majd kiderül, hogy hogy reagál, ha jól, akkor lehet menni tovább. Nyilván nem kell rámenősnek lenni, hívd el egy kávéra, vagy vigyél neki egyet, apró szívességek, figyelmességek, bókok stb stb. Ha szeretnél valamit akkor lépj, ne várd meg, hogy majd talán ő. Sok pasi nem veszi észre az apró jeleket (főleg, ha nincs is), vagy egyszerűen ő olyan típus, hogy a munkahelyen nem kezdeményez, vagy bármi lehet.
6/10 anonim válasza:
Bejelölöd Fb-on... Amúgy gondolom házas, ezért is kell a diszkréció. Jobban jársz amúgy, ha nem derül ki semmi, mert soha nem fog téged választani.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy házas e. Azért kell a diszkréció, mert mivan ha házas, vagy nem. házas de nem. érdeklem. Utána ciki lenne együtt dolgozni számomra.
2021. jún. 6. 22:55
8/10 anonim válasza:
Kérdező, fontos, hogy egyértelműbb jeleket küldj neki, volt jópár női munkatársam, és mind úgy viselkedett velem, hogy akár lehettek volna ezek apró jelek is.
Lehet, valaki próbált közeledni, ezt már sosem tudom meg.
Jó béna voltam, annyi szent.
9/10 anonim válasza:
8-as, mégis mik azok az egyértelmű jelek neked? Gondolom a kedvesség kevés. Mondjuk ha elmentél arról a munkahelyről és én ezért láthatóan szomorú lettem volna és adtam volna búcsúajándékot, még az is kevés lenne?
10/10 anonim válasza:
#7: Na pont ezért nem kellene munkahelyen pasizni még mindig.
Pontozzátok le ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!