Milyen munkahelyre veszik fel az embert 50 éves kora felett?
Azt hittem, Tiszántúl. Veszprémben nem kapsz állást? Pedig Dunántúlon több lehetőség van..
Az viszont tény, hogy az 50 felettieket nem szeretik a munkáltatók, csak azt nem tudom, így hogy akarja munkába állítani a 70 éveseket a kormány....ha már az ötvenes is öreg?
@#5
Én is visszapofázok,pedig csak 35 vagyok.Nem kor kérdése ez.A dolgozókat ebben az országban kizsigerelik.Ehhez sokan hozzá szoktak.De nem nyelnek le mindent szó nélkül és ezzel nincs semmi probléma.Az elfojtott indulatok nagyon károsak.
Ennyit a nagy munkaerőhiányról...
50 éves egyátalán nem öreg.Én 22 éves vagyok és engem se akarnak felvenni sehova.
5
Ez nem így van. Hozzánk most sok huszonéves jött mint új belépő, akkora arcuk van, hogy csak nézünk. Én azt látom éppen fordítva történik a dolog: a kezdők odajönnek nagy arccal, hogy nekik ugyan ne ugasson senki, az idősebbek pedig gondolkodnak is mielőtt megszólalnak.
Nem életkor kérdése.
Tudás kell ahhoz hogy az ember munkahelyet, állást szerezzen magának.
Simán csak úgy nem kap az ember.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!