Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 50 éves pedagógusnak hol van...

Szörcsög hörcsög kérdése:

50 éves pedagógusnak hol van esélye az újrakezdésre, milyen cégekhez érdemes pályázni? Van-e valakinek konkrét tapasztalata?

Figyelt kérdés
ÁLLÁS,50 év

2018. júl. 11. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
50 éves mérnök vagyok. Nem tervezem az újrakezdést a munkaerőpiacon. Van egy megörökölt falu széli házam ahol például méhészkedni lehet. A városi lakást meg kiadom. Abban a házban már voltam igazi boldog és szabad ember, amikor évet halasztottam a fősulin és addig ott a szülői gazdaságban tevékenykedtem. Nem tudok elképzelni olyan állást a világon amit jobbnak gondolnák nála. Hazai viszonyok közt biztosan nem. De ha igaz hogy Németországban csak 5 év szolgálati idő szükséges a hazai 40 helyett a nyugdíjhoz, meg hát ismerve az ottani fizetéseket, akkor lehet hogy ott még egy portási állás is többet ér mint egy hazai mérnöki.
2018. júl. 12. 01:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Igy nehez mondani barmi otletet, ha azt sem tudjuk, hogy az orszag melyik reszeben laksz.

[link]

Es

[link]

Es

[link]

Es..... a gugli legyen a baratod.

2018. júl. 12. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:
1. Ez jó, de ki kérdezte ezt?
2018. júl. 12. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:

"1. Ez jó, de ki kérdezte ezt?"

Senki, de van három ismerősöm is akik pontosan a leírt módon kezdték újra az életüket kb. 45, 50 illetve 58 éves korukban. És köszönik szépen jól érzik magukat és már nem keresgélnek a munkaerőpiacon állást hogy találjanak valami rosszabb sorsot.

De nem fogok megsértődni ha az 1. válaszom törlik és ez által nem olvashat ötletet más 40-65 év közötti akiknek az a kérdésük hogy abban a korban mit kezhetnének az életükkel ha például önhibájukon kívül megszűnt a cég ahol eddig dolgoztak. Mivel mint tudjuk, ma már nem úgy van mint a szocializmusban hogy mindenkinek kötelező állást adni. De szerencsére ma már otthon is meg szabad élni.

2018. júl. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!