Hogyan kérdezzek rá diszkréten a vezeték nevére, hogy ne gondolja túl?
Van egy férfi a melóba aki érdekel, de csak plátói a dolog, mert házas, kicsit idősebb is. Viszont meg szeretném lesni Facebookon,na meg hátha van kép fent a feleségéről is,hogy néz ki.
Tudom csúnya dolog.
Néhány hónapja vagyok csak itt, amikor bemutatkoztunk akkor is csak a keresztnevét mondta. Elég ritkán találkozunk, és akkor is csak röviden a munkáról szól a dolog.
Hogyan kérdezzem meg anélkül, hogy félre értené?
"Tudom csúnya dolog."
Akkor fejezd be.
Nem fogod megallni, hogy ne vidd elorebb a dolgot.
Most megakarod tudni a nevet.
Aztan beszelni akarsz vele.
Aztan el akarod "csabitani".
Aztan jon egy kerdes gyakorira "Hogyan tudom elcsabitani egyik kollegam? Hazas, de nekem nagyon bejon!"
Aztan kefelni akarsz vele.
Aztan mar ugy gondolod jobb lenne ha veled lenne mint a felesegevel.
Tudod mennyi ugyanilyen kerdes jon gyakorira?
Keress olyat aki nem hazas es nem foglalt es te is szimpatikus vagy neki meg o is neked.
Te orulnel ha lenne egy jo hazassagod es egy ilyen csajszika koslata a ferjed utan?
Legyen mar erkolcsod...
3as tanulj meg írni.
4es. Az ötlet jó, de nagyon kevesen vagyunk, és a többieknek sincs meg ismerősnek. Ő főként másik városban dolgozik.
5-ös. van erkölcsöm. Mindenki magából indul ki... Azért sem kérdezek rá nála, mert akkor talán fekmerülne benne a kérdés, hogy mit érdekel engem, hogy hívják.
Legyszives, legalabb ide ne hazudj.
A kerdesed: "Hogyan kérdezzek rá diszkréten a vezeték nevére"
Most meg: "Azért sem kérdezek rá nála"
Kerdeztem toled: "Te orulnel ha lenne egy jo hazassagod es egy ilyen csajszika koslata a ferjed utan? Legyen mar erkolcsod"
Erre egy nagyon okos valaszod: "Mindenki magából indul ki"
Te nagyon egy zizzent alak vagy.
9
Talan azert, mert nem szimplan ismerkedes celjabol akarja a nevet megtudni?
"csak plátói a dolog, mert házas"
"meg szeretném lesni Facebookon,na meg hátha van kép fent a feleségéről is,hogy néz ki."
"Tudom csúnya dolog."
Mostanaban lattam hogy tobb helyre is ilyen okos dolgokat irtal 9-es meg veded a "fajtadat".
Lekopnal vegre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!