Hogyan kérdezzek rá diszkréten a vezeték nevére, hogy ne gondolja túl?
Figyelt kérdés
Van egy férfi a melóba aki érdekel, de csak plátói a dolog, mert házas, kicsit idősebb is. Viszont meg szeretném lesni Facebookon,na meg hátha van kép fent a feleségéről is,hogy néz ki.
Tudom csúnya dolog.
Néhány hónapja vagyok csak itt, amikor bemutatkoztunk akkor is csak a keresztnevét mondta. Elég ritkán találkozunk, és akkor is csak röviden a munkáról szól a dolog.
Hogyan kérdezzem meg anélkül, hogy félre értené?
2021. máj. 30. 13:51
11/11 anonim válasza:
Miért lenne ez csúnya dolog. Csak érdekel, megnézed és ennyi. Mint bárki más csinálja bárkivel. Azért lennél rossz ember, mert rá mersz keresni valakinek a nyílvános Fb profiljára, mert érdekel mondjuk a felesége? Ne röhögtessen senki. Szánalom ez a szenteskedés. Egyébként lesd meg valami bérpapíron, vagy a cég alkalmazottai között is megkeresheted, ha fent van a neten. Vagy mondjuk lesz valami, amit át szeretnél küldeni neki, akkor megkérdezed mondjuk az e-mail címét. Ha ráviszed a kurzort a címre, akkor kiírja a hozzá tartozó nevet. Ilyen apró nyomozgatások szerintem tök normálisak, nincs ebbe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!