Mennyire vette jónéven a tanárom h elmondtam nki h mennyire hálás vagyok nki?
Volt egy tanárom aki tavaly történelmet tanított. Tavaly imádtam az óráit. Megszerettette vlm a tantárgyat. Mindig humoros vicces kedves volt. Ugyanakkor tudott fegyelmezni és tanítani is.
Idén egy másik tanár tanítja a törit. Aki nagyon hülye. Se tanítani se fegyelmezni nem tud. De ugye tavaly annyira Megszerettette vlm ez a tanár a törit h bele sz4rok ebbe a hülyébe. Tanulok egyedül. A volt tanárom tudja h egyedül tanulok. Látta is az egyedül készített jegyzeteim. Nagyon büszke rám.
A napokban megmondtam nki h mennyit köszönhetek nki. És h tavaly mennyire szerettem az óráit. Meg h mennyire hálás vok nki h megszerettette vlm a tantárgyat. Aztán majdnem elsírtam magam a meghatottságtól. És megöleletem. (Mindketten nők vagyunk mielőtt vki félreértené).
Szerintetek ez mennyire vette jónéven h elmondtam nki őszintén h mennyire hálás vagyok nki és h mennyit köszönhetek nki?
Te vagy a magának jegyzetelős, aki a szülei szerint nem normális?
Jó sok kérdést kiírtál már ugyanerre a témára kihegyezve - mármint hogy te önszorgalomból jegyzeteket készítesz magadnak töriből. Az biztos, hogy valami nem kerek nálad. Amúgy mi a célod ezekkel a kérdésekkel?
4
Én nem jegyzetelek semmit, csak nálam a történelem ott van a figyelt kulcsszavak között, és így folyton-folyvást "belebotlok" a kérdezőbe.
Engem tényleg érdekel, mi értelme ezeknek a kérdéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!