Jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, aki tetszik, de csak írásban mertem bepróbálkozni nála. Mostanában elég szomorú szokott lenni, volt, hogy sírt is, és még a barátnőinek se mondja el a baját. Arra gondoltam, hogy esetleg holnap, hétfőn, amikor nagy eséllyel úgyis kettesben maradunk utolsó óra után, leülnék mellé, átkarolnám, és finoman megérdeklődném, hogy mi a problémája? Szerintetek jó ötlet? Vagy az ölelés már túl nyomulós?2022. okt. 16. 07:53
1/8 anonim válasza:
Maga az a szitu hogy az kell hogy lelkileg roncs legyen a csaj hogy bemerj nála próbálkozni az már a nyomulásón túl megy, undoritó kategóriába.
2/8 anonim válasza:
ha komolyan érdekel mi a problémája, akkor egy próbát megér, de akkor se fogdosd, annak biztosan nem örülne
3/8 anonim válasza:
Szerintem is a fogdosás túl intim. Kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e róla beszélni egyáltalán.
Ha nagyon rossz mentális-lelki állapotban van, az is lehet, hogy amúgy szimpatikus vagy neki, mégis elutasít.
Ha elmondja a baját nyugodtan hívd el valahova lógni, ne randira, csak beszélgetni, átlagos haveri dolgokat csinálni.
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig is be mertem volna, ha lett volna téma. Most van
Szerintem egy ölelés is nagyon sokat tud segíteni, ha valakinek lelki gondjai vannak. Legalábbis én nagyon örülnék neki, szerintem ő is
2022. okt. 16. 09:08
5/8 anonim válasza:
#4 igen, bizonyos emberektől jól tud esni, de akivel annyi a közös dolgotok, hogy egy osztályba jártok, nem biztos hogy örömmel veszi a dolgot
6/8 anonim válasza:
Ha csak írni mersz neki, akkor, h fogsz bármit is csinálni.
7/8 anonim válasza:
Neha a lányok nem kérik, hogy öleld át őket. Ölelésnek mindenki örül, néha vannak kivételek. Ha szeretnél érdeklődni, hogy mért sírhat, mond azt neki, hogy " Láttam mostanába nincs túl jó kedved, ha szeretnéd nekem nyugodtan elmondhatod meghallgatlak" vagy valami ilyesmi.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak? Üljek le mellé, kérdezzem meg, hogy mi nyomja a lelkét, és karoljam át? Vagy azt csak akkor, ha megnyílik?
2022. okt. 16. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!