Én mondok valamit az nem jó Más ugyan az elmondja az már jó Hogy is van ez ?
2010 ballagtunk el altalanosból, idén döntöttünk úgy,hogy akkor össze kéne hozzni valami találkozot
Először is megszavaztuk,hogy ki hol tartozkodik a 20 emberből 18 itt van Veszprém megyében
Szóval mindenkinek belefér 20-25km utazás
Következő kérdés az volt,hol legyen a találkozó
Én felvetettem,hogy találkoztunk a régi iskolánk előtt,természetben beszéltem volna a régi iskolával erről....
Nézzünk körül egyett, nosztalgiázzunk, üljünk be oda pizzázni,ahol a bankett volt,konkrétan mindenki lehurrogot,hogy senki nem fog hülyének nézni,hogy mit keresünk mi ott...stb
Suli és a bankett helyszín 10 percre lett volna egymástól.
Tovább ötleteltek a többiek,erre megszólal 2 nap múlva valaki,aki az osztály kedvence volt,mi lenne ha elmennék a régi suliba,megkeresni a termet,össze húzzni a padokat székkeket, rendelni pizzát, beszélgetni,ott tartani egy találkozót.
Mindenki egyből jajj de jó ötlet stb...
Hogy is van ez engem hülyének néztek,hogy mit akarok, másikat meg agyon kell dícsérni a jó ötletért? Miért van?
Nagyon sokszor volt az,altalánosban,hogy mondtam valami vicceset senki nem nevetett,ugyanazt a viccet más mondta akkor mindenki nevetett
Ez miért van?
Vannak ilyen lehurrogók. Örülj, hogy már nem jársz velük egy iskolába.
Ha vannak másmilyenek is az osztályodban, akkor menj el, de ha csupa ilyen f...fej van, akkor én a helyedben el se mennék az osztálytalálkozóra.
Az előre megírt forgatókönyv miatt. Velem is volt, hogy megírtam egy dolgozatot ötösre, de volt a és b csoport és a másikat kellett volna, és egyest kaptam rá. Mondtam a tanárnak, hogy viszek neki csokit, csak ne adjon egyest. Beírta az egyest és még azt is mondta, hogy mingyárt pofon vág, hogy azt hiszem eladja a becsületét egy csokiért. Másnak is voltak eléggé hasonló megnyilvánulásai, de nekik sosem mondott ilyet, legfeljebb csak nevetett.
De mivel az élet minden területén jelentkeznek hasonlók, ebből tudom, hogy meg van írva a sorsom, nem mehet más irányba az életem, bármit is teszek. Ugyanazt, vagy akár többet/jobbat téve sem kaphatok olyan elismeréseket, mint mások. Például asztalosnak tanulok, az volt feladva, hogy keretet készítsünk. Én szünetben is dolgoztam rajta, míg a többiek ettek. Előbb kész lettek és jobb is lett nekik, én meg igazából hát nem is lettem kész. Pedig sietni is próbáltam. Nem kaptam meg azt az előnyt az élettől, ami járt volna amiatt, hogy több időt fordítottam rá.
Lesznek akik nem fognak ezzel egyet érteni, de tapasztaltam, amit tapasztaltam. Szerintem neked is ez.
Igazából semmi kedvem sincs elmenni.
Elballagtunk mindenki másik iskola, másik város,nem is tartottuk a kapcsolatot.
Csak az ember kíváncsi,ki,mire vitte,főleg a kitűnő tanulókat...
Facebook azért látni,kivel mi van és meglepett és néztem egy nagyot,hogy az egyik oszt.t
18-25 évesig egyetemen volt, megcsinálta, megírta a szakdolgozatát, végig ment sok sok nehézségen a kezében van, rengeteg idő,energia pénz árán, és inkább műkörmös lett,nincsen bajom vele az ő döntőse,az ő élete, szép a műkörmös szakma, kézügyesség és kreatívitás kell hozzá,én is nekiálltam ennek tanfolyamnak,de éreztem azt, hogy nekem ehhez semmi erőm és türelmem,én egy kíváncsi természet vagyok,és érdekel mi történt.
De attól még senkin nem nézek le mert,épp mást választott.
Mégis meglepődik ilyenkor az ember
#3:
Mondjuk te tényleg egy hatökör voltál, ha tényleg azt hitted, hogy veszel egy szaros csokikát a tancsinak, és akkor majd nem fogja neked beírni a karót.
Nálunk is volt hasonló megnyilvánulás
Az osztályban voltunk kb 25 abból 12 db egyes lett, kértük a tanár nénit,hogy ne írja be
Beírta
2 héttel később tök jó dolgozatok lettek 25/16nak
5 lett,a tanárneni kedvence 2 kapott ott sírt,hogy ne írja be
Erre mi van vissza kérte a dolgoztokat,hogy még véletlenül se legyen bizonyíték,össze tépte,nem írta be senkinek.
Kiabáltunk a tanárnenivel,hogy miért nem lehetett azt csinálni,hogy aki kéri annak beírja akinek nem az újra írja
Van, aki lényegre törően beszél, van, aki nem, így elvész a sok infó.
A sok mondatod alapján lehet, hogy nálad is ez a baj.
Tömöríts, egyszerűsíts inkább.
Ez a gyakori kérdések, itt elég reszeletesen le kell írni az infókat meg a körítést is mert úgy kerek a történet
Itt nem arról van szó,hogy én nem beszélek lényegretörően
Én:
legyen a találkozó az iskolában nosztalgiázzunk,
később menjünk oda pizzázni ahol a bankett volt.
Szeirntem ez elég tömör
Miért??
ezek a találkozok nem arról szólnak, kivel mi lett?
azóta amióta elballagtunk
Hova ment középiskola, gimnáziumba..
Hova ment egyetemre,mit csinál hol dolgozik
Mi lett belőle ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!