Ha a diplomaosztón, a diplomám átvételekor náci karlendítéssel üdvözlöm az ott megjelenteket, attól még jelentkezhetek ugyan ide MSc képzésre?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem szeptembertől ugyan arra az egyetemre MSc képzésre, ha náci karlendítéssel üdvözlöm a diáktársaimat, tanárokat és a megjelent vendégeket akkor a felvételinél nem fognak egyből elutasítani, nem fogok hátrányt szenvedni ugye?2017. jún. 26. 23:48
2/22 anonim válasza:
Nem, ez teljesen természetes, én fekete Volgával és fekete ballonkabátban mentem a hónom alatt egy Makarovval, meg mindenkit elvtársnak és elvtársnőnek szólítottam... ja, mondjuk engem nem vettek fel, nem is értem. De te azért próbáld meg, hátha a te ideológiád szerencsésebb lesz.
3/22 Dzseri válasza:
próbáld ki, vállald az elveidet, akármilyen szánalmasak is
4/22 anonim válasza:
Nem hiszem hogy komolyan beszélsz.
5/22 anonim válasza:
Melyik berlini egyetemet céloztad meg?
6/22 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem fognak "kizárni", de meg lesz rólad a véleményük. De szerintem jobb már ilyen "korán" begyakorolni, hogy mit illik megtenni és mit nem, mert pár év múlva ilyesmikért az állásodat fogod elveszíteni, az meg annyira nem buli.
7/22 anonim válasza:
Ennel mar csak az lenne a jobb, ha ez orvosin lenne, es Mengele Józsefnek hívnának.
9/22 anonim válasza:
Egész biztosan lehozná némely szenylap is a sztorit, a fél zsidó médiánk ezen csámcsogna egy hetet, neked meg tönkretennék az életed... mondjuk rá is szolgálnál...
10/22 anonim válasza:
Jelentkezhetsz, leszar teged mindenki, nem teged fognak figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!