Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én mondok valamit az nem jó...

Én mondok valamit az nem jó Más ugyan az elmondja az már jó Hogy is van ez ?

Figyelt kérdés

2010 ballagtunk el altalanosból, idén döntöttünk úgy,hogy akkor össze kéne hozzni valami találkozot

Először is megszavaztuk,hogy ki hol tartozkodik a 20 emberből 18 itt van Veszprém megyében

Szóval mindenkinek belefér 20-25km utazás

Következő kérdés az volt,hol legyen a találkozó

Én felvetettem,hogy találkoztunk a régi iskolánk előtt,természetben beszéltem volna a régi iskolával erről....

Nézzünk körül egyett, nosztalgiázzunk, üljünk be oda pizzázni,ahol a bankett volt,konkrétan mindenki lehurrogot,hogy senki nem fog hülyének nézni,hogy mit keresünk mi ott...stb

Suli és a bankett helyszín 10 percre lett volna egymástól.

Tovább ötleteltek a többiek,erre megszólal 2 nap múlva valaki,aki az osztály kedvence volt,mi lenne ha elmennék a régi suliba,megkeresni a termet,össze húzzni a padokat székkeket, rendelni pizzát, beszélgetni,ott tartani egy találkozót.

Mindenki egyből jajj de jó ötlet stb... ​

Hogy is van ez engem hülyének néztek,hogy mit akarok, másikat meg agyon kell dícsérni a jó ötletért? Miért van?

Nagyon sokszor volt az,altalánosban,hogy mondtam valami vicceset senki nem nevetett,ugyanazt a viccet más mondta akkor mindenki nevetett

Ez miért van?

2021. aug. 9. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De, arról is szól, de jobb esetben nem egymás eredményeinek összehasonlítása a lényeg. Sajnos a mi osztályunkban viszont CSAK erről szólt az egész. Aki nem ment egyetemre, azt lenézték, aki meg igen, azt körbeugrálták.

Remélem, a te osztályod nem ilyen, de ha ilyen, akkor nincs értelme elmenni. Akit valóban érdekel, hogy mi van velem, és nem csak azt nézi, hogy milyen diplomám meg állásom van, azzal amúgy is tartom a kapcsolatot. Nincs szükségem arra, hogy olyan embereknek, akikkel sosem voltam jóban, el kelljen mesélnem az élettörténetemet.

2021. aug. 9. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Pontosan az ilyenek miatt, amiket írtok, lettem magányos farkas. Legjobb, ha csak magamra számíthatok, rég elengedtem ezeket.
2021. aug. 9. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismertem egy alkeszt, korán meghalt, nála volt egy ilyen érdekesség, hogy csak gúnyolódó hanghordozással beszélt, tökmindegy, mennyire gondolta komolyan. Kölyökként is ilyen volt. A többit kitalálod. Meg kell találni a hibát. Általában az orrunk előtt van, csak persze több munka oda fókuszálni, meg nevetségesen kell bandzsítani, ésatöbbi. Nagyjából így megy ez az önismerettel is. Közelebb nem is lehetne a megoldás, ráadásul bizonyítani se kell, hogy tied a kontroll. Végig kell vinni.
2021. aug. 9. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Az előadásmód is fontos.

Nekem a gimiben volt egy eset, hogy akartam egy vicceset mondani, de már ki sem mondtam, mert tudtam, hogy úgysem fog senki sem nevetni. Majd egy lánynak ugyanez a mondat jutott az eszébe, kimondta és mindenki nevetett. Akkor gondolkodtam, hogy persze, ha én mondom, senki sem nevet.

Azzal magyarázták nekem, hogy a beszédstílusom és az arcom olyan volt, hogy nemtudták eldönteni, hogy viccelni akarok vagy komolyan gondolom azt, amit mondok.

2021. aug. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!