Jogosan tette ezt a tanárom, vagy ez már megaláztatásnak számít?
Előre leszögezném hogy nem nagyon tudom eldönteni hogy minek számít az eset, szóval az "elkényesztett kis.... " válaszokból kíméljenek.
Szóval az iskolában ahová járok negyed- illetve háromnegyed évkor kapunk egy értesítőt, amin lehet dícséret, figyelmeztető és rovó különböző tantárgyakból. Ezeket az osztály főnök osztja ki, és ilyenkor ki szokta emelni azokat akik a legtöbb dícséretet kapták. Ez teljesen érthető, meg érdemlik hogy külön fel legyen olvasva a nevük. Azonban előző alkalommal a legjobbak "kihírdetése" előtt az osztály főnököm felolvasta a legrosszabbul teljesítő diákok nevét is, és eredményeiket. Ezen kívül senki másnak nem olvasta fel hangosan a dolgait. Azért gondolom hogy ez nem volt valami korrekt tőle, mert persze a jó tanulóknak nem baj ha ezt felolvassák, csak egy dolog amivel jogosan dicsekedhetnek. Viszont a rosszabb tanulókkal szemben nem valami szép húzás, hiszen a figyelmeztetést úgy is látja a papíron, tehát teljesen értelmetlen és megalázó felolvasni ráadásul engedély nélkül.
Lehet én látom rosszul a dolgokat, ezért írom ki ide, meg ha félévi bizonyítvány osztáskor is eljátsza ezt merjek e szólni valamit.
Hát, ez pont a határ.
De lehet,hogy ő úgy vette, hogy az osztály egy család, ahol mindent tudni lehet. Szabad tudni mindent egymásról.
Szerintem nem járt el helyesen , nekem nem lett volna szívem beégetni a rosszabb osztályzatokkal rendelkező diákjaimat.
Nincs megtiltva senkinek,h tamuljon.
Ha nem tanultal,viseld a kovetkezmenyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!