Házifeladat hiánynak számít, ha a tanuló csupa rossz válaszokat ír be?
Amikor gimnazista voltam, megesett órán, hogy hiányoztam és rosszul adták meg hogy mi a házi vagy ott voltam és én írtam fel rosszul hogy mi a házi, és az egyik leckéről az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy azt is meg kellett volna csinálni, már időm sem volt elkérni mástól, hogy lemásoljam, ezért, ha feleletválasztós volt, random bekarikáztam a válaszokat, ha meg szavakat kellett beírni, akkor találomra beírtam pár szót.
Csak azért, hogy amikor a tanár körbesétál, lássa, hogy ki van töltve. (Ugyanis egyszer betegség miatt nem voltam ott, a leckét rosszul adták meg, így egy feladat hiányzott és egyest kaptam, hiába mondtam, hogy nem voltam ott. Innentől kezdve ezzel nem mertem játszani és inkább azt a látszatot keltettem, hogy ki van töltve.)
Abból, hogy ökörségeket írtam válasznak nem lett gond, mert ha házifeladat ellenőrzésnél felszólított a tanár, csak egy mondat erejéig tette, nem tudta meg így, hogy mindenhol rossz a válaszom.
Viszont, ha valahogy rájött volna, hogy minden válaszom helytelen, az házifeladat hiánynak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!