Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez zaklatásnak számít? Vagy...

Ez zaklatásnak számít? Vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Az egyik tanárom zaklat, de nem merem mefmondani mert nem tudom ,hogy annak számít e vagy csak ém vagyok ennyire olyan hogy mindent magamra veszek de nekem rosszul esik....

Egyszer nagyon megfáztam, 2 hétig nem voltam (hozzáteszem azért mert a tesitanár ki vitt minket a jéghideg udvarra hogy ott focizzunk mert a terembe a covid miatt menjünk ritkábban, értem de akkor sem kéne egy szál gatyában meg ha van rajta kabát is kivinni a diákokat a szélbe, mert úgyis hideg van aztán mellé még melegedjünk be) ráadáusl én vagyok az egyetlen ember aki tényleg mikor jön mindent egyszerre pótol.

De én tényleg menni akartam, sosem az az ember voltam aki csak gondol egyet hogy ma nem megyek...bárki megkérdezheti a családom minden tagját, kiskoromban még sírni is szoktam amikor megbetegettem ,hogy nem mehetek.

Egyrészt. Másrészt meg az orvos döntötte el hogy engem nem enged mert akármilyen hihetetlen még mindig köhögtem, és még a tanárok is mondják mindig hogy akár ha egy kicsit is köhögsz hazaküldenek. Akkor minek menjek ha úgyis beteg vagyok meg hazaküldenének?

De ez a bizonyos tanár nem hitte el nekem.

És volt olyan amikor a menstruációm miatt hiányoztam. Túl sok volt ,nekem ilyen. Megmozdultam és mint a niagara, minden éjjel átáztam. Hogy mentem volna suliba? 10 percente cseréltem a nadrágommal együtt mindent otthon is. Nemhogy még siba menjek. Emellett még görcsöltem is.

Amit elmondtuk az osztályfőnöknek hogy ne kérdezgesse az osztály előtt mert akkor meg mit mondok?

De ő persze megkérdezi az egész osztály előtt hogy miért nem voltam én meg azt mondtam fájt a hasam, a többiek meg szóltak be hogy ennyi ideig...most mit mondjak?

Reméltem hogy az osztályf. elmondja mi bajom volt ,de ő csak azért is megkérdezte. Természetesen vigyorogva mintha valamit próbálan kihúzni belőlem mintha hazudnék...

És távoktatásban elromlott a telefonom, igen. Tényleg így volt. Minden tanár elfogadta ,mivel egy másik videochatet használtak én azt nem tudtam letölteni, de így is a feladatokat az oldalon megcsináltam, és csak a hívásokból maradtam ki. Mindenkinek ilyen 93 elmaradása volt nekem meg 5. De így is én voltam a hibás, azt sem hitte el nekem.

Tudom hogy tavaly kicsit gyengébb voltam és nem tanultam. De ennek lelki gondjai voltak. Egyrészt a tanár miatt. Másrészt otthon is sok gond volt. És ez a hülye tanár meg egy lusta dögnek nevezett pedig anyám el is mesélte neki hogy mi a probléma.

Aztán eljátsza hogy próbálja belém önteni a lelket. Olyankor meg hálásnak kell lennem hogy segít hogy 💩jam le a véleményeket. Máskor meg ő maga az aki mondogatja nekem hogy béna vagyok...

Mit tegyek? Már próbáltam elmondani anyáméknak, de a mamám csak annyit mondott 💩jam le mert ő sem szereti amúgy, mert...nagyképű és ő a papunk...ránézésre mondanám ,már bocsánat de egy k...a

Tisztára úgy néz ki, aztán engem zaklat. Én nem az az ember vagyok aki egyik fülén be másikon ki, ezek bennem megmaradnak és tönkre tesznek.

Nem tudom mit tegyek, tudom hogy ő nem tudja a háttérokokat de akkor sem kéne ilyen flegmának meg lenézőnek lennie...

2021. okt. 29. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha túlvagy az első kifakadáson, akkor lehet, hogy érdemes lenne még egyszer külön-külön részletesebben leírni, hogy pontosan mikor, mit mond a tanár. Én sajnos nem tudtam teljesen követni, csak a lényeget értettem meg, de ez alapján nem tudtam azt sem belőni, hogy most a tesitanárról, egy papról az osztályfőnökről vagy kiről van szó.
2021. okt. 29. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 Én a tesi tanárt kizárnám, de különben én is elvesztettem a fonalat
2021. okt. 29. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 9-10 ben simán megmondták a lányok a tesitanár kérdésére hogy megjött, az egész osztály előtt is. Még akkor is amikor nem, volt aki elvileg 4× menstruált a hónapban...
2021. okt. 30. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zavaros, de lehet értem.

A menstruálós esetről eszembe jutott mikor 12.-esként a 10.-el egyszerre tornásztunk. Ők: "Beteg vagyok", "Női bajom van", stb. S persze ezt is kis szerényen és nagyon halkan. Mi: "Menstruálok, tanárnéni!" :D

Ha a tanár nem hiszi el, hogy technikai problémád van az online oktatás alatt, s emiatt hátrányod származik, akkor szólsz a szüleidnek, s ők helyre teszik.

Az ilyen "lusta dögnek nevezett" meg "mondogatja nekem hogy béna vagyok" kijelentéseivel meg mehetsz az igazgatóhoz vagy feljebb, mert a diákot nem alázhatja meg. Bár jó lenne ha lenne róla előbb hangfelvételed.

2021. nov. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!