Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beleszólhat ebbe a tanár?

Beleszólhat ebbe a tanár?

Figyelt kérdés

Van egy tesi tanárom akit utálok. Mivel sportolok heti 2× ezért nem kell maradnaom heti 2 tesiórán. Hétfő utolsó óra tesi. Azon nem kell maradjak. A szünet előtti hétfőn ebéd után beszélgettem a barátnőmmel. Majnem negyed háromig (a többiek tesiórája végéig)beszélgettünk. Majd amikor mentem hazafelé a portán megkérdezte a tesi tanárom h hol voltam. Én megmondtam neki h én már egy órája otthon lehetnék. Erre azt kérdezte h mit képzelek magamról. És h ebből a szünet után baj lesz.

Tényleg lehet ebből holnap bajom?

2023. jan. 8. 10:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát igen... de anyám szerint nem jó h ott maradok még beszélgetni a bnőmmel miközben a többiek tesiznek és lehet jogi és egyéb szempontból nem volt igaza a tanárnak de erkölcsileg igaza volt. Legalábiis ez anyám véleménye.
2023. jan. 8. 12:08
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok tisztelettel hozzászólni: anyukádnak nincs igaza.
2023. jan. 8. 12:13
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát látom....
2023. jan. 8. 12:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 És ha a suli előtt, vagy a buszmegállóban beszéltetek volna, az már nem lett volna baj?
2023. jan. 8. 13:43
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
Ez valami kisegítő iskola?
2023. jan. 8. 14:07
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem nem kisegítő iskola. Körzete állami suli.
2023. jan. 8. 15:24
 17/28 A kérdező kommentje:

Anyám nem tiltja meg hanem csak azt mondja h ez nem annyira jó h ott kóvalygok a suli folyosólyán miközben a többiek órán vannak.

De nyugodt vagyok mivle semmilyen jogi eljárást nem indíthat a tanár.

Ja meg azt nem írtam de azt is mondta a tanár a mit képzelsz mellett h köteles vagyok megvárni a kicsöngőt.

2023. jan. 8. 15:27
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvénytelen, de sajnos az átlag tanár szeret pofázni az ilyesmiért. Ha már egyikőtöknek sincs órája vagy bármi dolga az iskolaépületben, akkor jobb azt elhagyni, és máshol trécselgetni.
2023. jan. 8. 21:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen és arra fogta a tanár hogy azért kell elmenni ilyenkor mert ha bajod lesz akkor a sulit veszik elő.De soha nem lett semmi ilyen dologból baj ezért ne aggódj.
2023. jan. 8. 23:51
 20/28 anonim ***** válasza:
19: Nemcsak iskola, hanem munkahely is van ilyen. Hogyha a munkaidő lejártával még ott csámborog az ember, és valami baleset éri, akkor utána jogi hercehurca is lehet abból, hogy munkahelyi balesetnek minősüljön-e.
2023. jan. 9. 07:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!