Beleszólhat ebbe a tanár?
Van egy tesi tanárom akit utálok. Mivel sportolok heti 2× ezért nem kell maradnaom heti 2 tesiórán. Hétfő utolsó óra tesi. Azon nem kell maradjak. A szünet előtti hétfőn ebéd után beszélgettem a barátnőmmel. Majnem negyed háromig (a többiek tesiórája végéig)beszélgettünk. Majd amikor mentem hazafelé a portán megkérdezte a tesi tanárom h hol voltam. Én megmondtam neki h én már egy órája otthon lehetnék. Erre azt kérdezte h mit képzelek magamról. És h ebből a szünet után baj lesz.
Tényleg lehet ebből holnap bajom?
Igen, elkezdt losztályozni olyan "kötelező" gyakorlatokból ami neked nem megy tökéletesen.
Szóval szivat majd.
A tesi tanárok amúgy sem nagyon bírják a sportoló diákokat, csak azokat és addig akik eredményeket hoznak a sulinak is
Bolond a tanár…ennyi.
Rajtad éli ki a nyomorúságát.
"Igen, elkezdt losztályozni olyan "kötelező" gyakorlatokból ami neked nem megy tökéletesen."
Hűha, ez durva. És akkor a kislány nem tökéletes kötélmászást mutat be, ami bizony szörnyű lesz. Kit érdekel? Az iskolai tesi óra és jegy az semmi. Senkit nem érdekel.
A szüleim tudják. Szerintünk nem etikus h ott maradtam a bnőmmel dumálni amíg mások órán voltak.
De könyörgöm van papírom h sportolok és hétfő hetedik órára nem kell bemennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!