Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beleszólhat ebbe a tanár?

Beleszólhat ebbe a tanár?

Figyelt kérdés

Van egy tesi tanárom akit utálok. Mivel sportolok heti 2× ezért nem kell maradnaom heti 2 tesiórán. Hétfő utolsó óra tesi. Azon nem kell maradjak. A szünet előtti hétfőn ebéd után beszélgettem a barátnőmmel. Majnem negyed háromig (a többiek tesiórája végéig)beszélgettünk. Majd amikor mentem hazafelé a portán megkérdezte a tesi tanárom h hol voltam. Én megmondtam neki h én már egy órája otthon lehetnék. Erre azt kérdezte h mit képzelek magamról. És h ebből a szünet után baj lesz.

Tényleg lehet ebből holnap bajom?

2023. jan. 8. 10:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%

Igen, elkezdt losztályozni olyan "kötelező" gyakorlatokból ami neked nem megy tökéletesen.

Szóval szivat majd.

A tesi tanárok amúgy sem nagyon bírják a sportoló diákokat, csak azokat és addig akik eredményeket hoznak a sulinak is

2023. jan. 8. 10:09
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Most őszintén, kit érdekel? Nem kell ott lenned? Nem. Akkor? Kit érdekel, hogy valami frusztrált iskolai tesitanár mit hisztériázik?
2023. jan. 8. 10:16
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
Ne foglalkozz vele. Ha pedig személyes bosszút áll, jelezd az igazgatónak.
2023. jan. 8. 10:22
 4/28 A kérdező kommentje:
Azt mondta h bajom lehet ebböl a szünet utan h TANÍTÁS UTÁN beszélgettem a barátnőmmel amíg a többi osztálytársamnak órája volt. Úgy hogy én nekem NEM KELL résztvennem az órán.
2023. jan. 8. 10:28
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Bolond a tanár…ennyi.

Rajtad éli ki a nyomorúságát.

2023. jan. 8. 10:30
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

"Igen, elkezdt losztályozni olyan "kötelező" gyakorlatokból ami neked nem megy tökéletesen."

Hűha, ez durva. És akkor a kislány nem tökéletes kötélmászást mutat be, ami bizony szörnyű lesz. Kit érdekel? Az iskolai tesi óra és jegy az semmi. Senkit nem érdekel.

2023. jan. 8. 10:35
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően elfelejti addigra.
2023. jan. 8. 10:51
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha szórakozik, akkor a szüleidnek és az igazgatónak is szólj.
2023. jan. 8. 11:38
 9/28 A kérdező kommentje:

A szüleim tudják. Szerintünk nem etikus h ott maradtam a bnőmmel dumálni amíg mások órán voltak.

De könyörgöm van papírom h sportolok és hétfő hetedik órára nem kell bemennem.

2023. jan. 8. 11:40
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 Mi az, hogy nem etikus? Ha valakit kihasználsz részegen, az nem etikus.
2023. jan. 8. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!