Rendben lesz, ha nem megyek el a 10 éves osztálytalálkozóra?
Az 5 évesre elmentem, mondjuk ez furcsa szokás, régen nem is volt divat megtartani.
2 barátnőm van a volt osztályomból ma is, ők soha nem akarnak elmenni egyre sem, nem volt nekik fontos az osztályközösség, inkább utálták a kamasz éveiket.
Furcsálltam, hogy az osztály 2/3-a ott volt az 5 éves találkozón, akik nem voltak, róluk lehetett tudni, hogy nem akarnak eljönni.
Engem nem traumatizált a gimi, nem mondom, hogy annyira nagyon jó volt, de ha együtt kellett működni másokkal, akkor tudtunk együtt dolgozni. Barátkozni nem kötelező sohasem!
Viszont mostanában nagyon nem vagyok jól. Pszichológushoz járok. Nem akarok erről beszélni. Tudom, másnak sem feltétlen rózsakertes a karrierje és a magánélete 28 évesen, de akkor sem akarok majd erről beszélni és különösebben az sem érdekel, hogy hányan lettek orvosok stb. Az évek alatt... :/ Nem hiszem, hogy fél év múlva máshogyan fogom ezt látni.
Az 5 éves osztálytali egészen jó volt, lehet a 15 évesre is elmegyek majd, de ezt most a hátam közepére se...
Ha írsz, akkor a közösség része maradsz, és ez egy kedves dolog.
Ha nem akarsz, akkor meg nem kell.
Nem értem, miért kéne ennyire részletesen belemenned az életedbe egy osztálytalálkozón, se azt, hogy miért kéne magyarázkodnod.
Nem tudsz elmenni, kész.
Vagy ha elmész, elmondod, hogy most mi a helyzet, kész. Nem kell részletezni.
Mellesleg nálunk sose volt vetítés, míg tudtam menni (mert nem külföldön laktam), mindenki csak simán elmesélte, hogy mi történt vele.
Ja, s nem tudom, ki írta, hogy régen nem szoktak 5 éves talik lenni - 94-ben érettségiztem, volt ötéves talink.
Elég régen volt?
A szüleim nem Magyarországról származnak, nálunk nem volt szokás. Ezek szerint itt igen.
Köszi a válaszokat!
Én 2 volt osztálytársammal tartom a kapcsolatot néha össze is futunk, a többi k**úrvára nem érdekel, a tanárok java egy kretén volt.
Alapból nem megyek el és nem is érdekel.
Én az 5 évesen sem voltam. Igaz a gimit sem szerettem. Már az első napokban kiközösített egy nagyszájú lány. Emlékszem sosem köszönt vissza se. Programokat szervezett, ahova sose hívott meg.. Pedig nem is ismertek, esélyt sem adtak. Aztán beleuntam a próbálkozásba. Ennek köszönhetően gyakran egyedül ültem szünetekben, vagy a buszon ha kirándulni mentünk.
Úgy voltam vele, nem vagyok kíváncsi ilyen emberekre. Aztán a találkozó után nem sokkal összefutottam az egyik volt osztálytárssal, aki azt mondta nagyon hiányoltak engem :D Hát persze, kèpzelem.
Abban az időszakban pont munkám se volt, magam alatt voltam.
Pont jövőre lesz esedékes nekünk is a 10 éves. Ha meg lesz esetleg tartva, most se fogok elmenni.
Neked sem kötekező. Ha nem szeretnél, ne menj. Beszámolnod sem kell senkinek az életedről.Leveleket sem kell írnod indokokkal, hogy miért nem mentél. Bár fél év alatt még meggondolhatod magad végülis.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!