Te elmennél a 10 éves osztálytalálkozodra, ha az osztályt nem szeretted, mert téged végig bántottak?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 09:42
1/22 anonim válasza:
Ha érdekelne, mi lett belőlük, akkor igen.
2/22 anonim válasza:
nekem is mostanság lenne a 10 éves osztálytalálkozó (nem tudom lesz e szervezve), de én nem fogok menni, ahogy korábbiakra sem mentem
24F
3/22 Metionin válasza:
Eszem ágában sem volna. Nem is mentem egyikre sem.
4/22 anonim válasza:
Menne a halál. Nem is fogok, eddig se voltam.
5/22 anonim válasza:
Kb. 30 éve ballagtam az általános iskolából - eddig egy osztálytalálkozóra sem mentem.
Egyszerűen nem érdekel, pedig nem bántottak.
8/22 anonim válasza:
Csak néhányan bántottak, a többiek szimplán kiközösítettek, egy percig nem tartottuk a kapcsolatot. Két lánnyal barátkoztam össze az osztályban, ők a mai napig a legjobb barátnőim és tartjuk is a kapcsolatot. A többiek idegen emberek, hármunk közül egyikünk sem ment el az 5 évesre, a 10 éves idén lesz, de arra sem megyek, nem látom értelmét, felesleges képmutatás lenne.
10/22 anonim válasza:
Nem. Aki érdekelt, azzal tartom máig a kapcsolatot - ő a legjobb barátnőm. Többi mehet ahova akar, teszek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!