Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Te elmennél a 10 éves osztályt...

Te elmennél a 10 éves osztálytalálkozodra, ha az osztályt nem szeretted, mert téged végig bántottak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 09:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Az 5 évesre is elmentem.
2017. márc. 3. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
ha normálisan meghívnak esetleg.. más esetben nem.
2017. márc. 3. 12:15
 13/22 anonim ***** válasza:
38%

Az attól függ.

Ha valakinek bejött az élet, dúskál a pénzben, van szép háza, autója, dögös barátnője/macsó barátja, egészséges, jól néz ki, akkor annak érdemes elmennie. Legalább elégedetten az orruk alá dörgölheti, hogy milyen jól járt, és élvezettel fürdőzhet az irigy tekintetekben.

Ha nem jött be az élet, tehát az illető előnytelen külsejű, csóró, nincs semmije és senkije, akkor fölösleges elmennie, mert csak rosszul fogja érezni magát ott.

Te a kettő közül melyik felé hajlasz inkább?

2017. márc. 3. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem még csak az 5 éves jön, de nem fogok elmenni, nem érdekelnek.
2017. márc. 3. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha gyökerek voltak nem mennék el.

Én sem megyek el az én középiskolai találkozóra, mert full gyökerek voltak a 4 év alatt.

Azon kívül magam is sikeres vagyok, nincs is szükségem rájuk, ennyi.

2017. márc. 3. 13:16
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Én nem voltam egyik osztálytalálkozónkon sem, pedig engem nem bántottak. Csak éppen tudomást sem vettem rólam, nem barátkoztak, nem beszélgettek velem. Gyakorlatilag úgy töltöttünk el 4 évet egymás mellett, mint vad idegenek.

Minek mennék el a találkozóra? Ha már akkor sem voltunk egymásra kíváncsiak, amikor össze voltunk kényszerítve minden hétköznap, akkor most sem leszünk kíváncsiak egymásra, hogy már évek óta nem is láttuk egymást.

2017. márc. 3. 15:11
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó:

És ha nincs is szükséged rájuk akkor nem is kell. Ha mindennapi problémáid megoldod más emberek segítségével, ennyi.

2017. márc. 3. 19:33
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Én elmennék, már csak kíváncsiságból is. Nekem ált iskolás találkozóm valszeg sose lesz, mert annyira szét szóródtunk. Pedig kíváncsi lennék milyen fejet vágnának. :D
2017. márc. 4. 11:09
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Én elmentem, mert kíváncsi voltam két régi barátomra, sajnos ők nem jöttek el. Viszont a gimi alatt legbunkóbb, leginkább lekezelő srác teljesen jó fej volt, mindenkinek hozott italt, kedveskedett az egész osztállyal, ezt érdekes volt tapasztalni.
2017. márc. 4. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

Akkor menj, ha érdekelnek a többiek és kíváncsi vagy a meséjükre.

Nekem van gimis és általános iskolás osztályom.

Picit kirekesztett voltam mindkét helyen.

De a gimis emberek története érdekel. Ezért oda megyek.

2017. márc. 6. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!