Mi volt a jeled az óvodában és szeretted/utáltad? Miért?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is véss ide nekem! :)2015. aug. 30. 00:25
1/26 anonim válasza:
Én kacsa voltam. :D
Fogjuk rá, hogy szerettem. Anya nagyon ráállt akkoriban a kacsa témára, mindenem kacsás volt, pl a pizsamám, a mesekönyveim és persze volt egy rakás plüss kacsám is. :D
18|L
2/26 anonim válasza:
És neked mi volt a jeled, kérdező?
3/26 A kérdező kommentje:
Nekem hajó volt a jelem. Vitorlás hajó. :D
2015. aug. 30. 00:43
4/26 anonim válasza:
Nekem gomba volt. Nem szerettem az elején, mert repülőt akartam. De aztán megbarátkoztam vele... :D
24/F
5/26 anonim válasza:
Nem emlékszem már, pedig 4 helyre is jártam oviba, mindenhol más volt az biztos, de túl rég volt... basszus de öregnek érzem magam most. :P
30L
6/26 anonim válasza:
Nap. Nem szerettem és nem is utáltam, közömbös volt számomra.
7/26 anonim válasza:
Vitorlas hajo? Vettel mar egy jachtot?
8/26 anonim válasza:
körte..:D és baromira utáltam,mert semlegesnek,sőt fiúsnak tartottam..:D és minden más lánynak úgyéreztem,h csajosabb a jele,pl.szív,virág,katica xdd
9/26 opened paradise válasza:
Katica...
Akkor még annyira nem izgatott,később megutáltam.
Állítólag csoda,hogy nem lettem ferdehajlamú tőle :D
20/F
10/26 opened paradise válasza:
Most láttam meg a 10-es kommentet és megint sírva fakadtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!