10 éves gimis osztálytalálkozó nálatok hogy nézett ki?
Csak evés-ivás és kis csapatokban beszélgetés volt vagy szerveztetek játékokat, versenyeket, hasonlókat?
Egész napos volt? Vagy este? Esetleg reggel?
Szervezéshez lennének ötletek a válaszaitok, amiket előre is nagyon szépen köszönök!
Sajnos a mi családunkban senki sem ment el az övékre, így nem tudom őket kérdezni.
Találkoztunk a gimi előtt. Felmentünk a tanterembe. Mindenki 5-10 percben elmondta a dolgait. Átsétáltunk-autóztunk az étterembe, ahol háromfogásos vacsora volt.
A 10 éves találkozóra meghívtuk az osztályfőnök mellett a legkedvesebb szaktanárokat is. Nálunk érdemes volt, mert közülük többen inkább voltak az osztályfőnökünk, mint a hivatalos, antipedagógus banya.
Technikai részletek itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Talán tíz éves nem is volt, csak 5 éves, ahol volt osztályfőnök felkért valakit, hogy "szervezze meg", nagyon kevesen voltak és ugyanolyan kis csapatokban, egymást ignorálva voltak jelen, mint abban a bizonyos négy évben...
15 éves találkozó meglepően jól, normálisan zajlott le, attól függetlenül, hogy a négy év borzalmas volt, látszott, hogy mindenki felnőtt, sokat komolyodtak stb.
Persze én nem mentem el, "nekem csak úgy mesélték".
osztályteremben találkoztunk, mindenki elmondta, hogy mi történt vele, vagy vetített valami jó nagyot, ha kellően messze élt már a várostól. aki 10 éve is nagyképű volt, most is a legszuperebb, legjobban kereső, legnagyobb házban lakó, legszebb feleséggel rendelkező ember volt, persze ellenőrizhetetlenül... aztán elmentünk enni-inni, ott már mindenki klikkesedett és kb csak azzal beszélgetett, akivel amúgy is tartja a kapcsolatot.
Én speciel úgy berúgtam a végére, hogy azt sem tudom, hogy mentem haza.
A 4 év alatt nem voltam kirekesztve, csak rosszul illeszkedtem. A 10 éves találkozón nemigen volt klikkesedés. A 20 évesen sem.
Aki a város krémjébe került, az úgy is viselkedett, nem nagyképűen, depicit túl öntudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!