Az osztálytalálkozóknak miért kerítenek akkora feneket? Nálatok milyen arányban mennek el rájuk az emberek?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy valaki indokolatlanul nem jelent meg, pedig jó osztályközösségetek volt anno? Mit gondoltok az ilyenről?
Engem meglep, hogy mennyire komolyan veszik még azok is, akik iskolás korukban soha nem is voltak igazán részei az osztályközösségnek.
2022. dec. 3. 22:51
21/22 anonim válasza:
Hallom állandóan, hogy ilyen találkozón voltam, meg olyanon. Én 25 éve végeztem áltakánosban, 20 éve érettségiztem, 15 éve diplomáztam, de még soha neki nem keresett meg, hogy osztálytalálkozót tartsanak. Van oylan ismerősöm, akik évente összejönnek nyáron, van ahol 2-3 évente, de van olyan is ahol 5 évente.
22/22 anonim válasza:
Jóban voltam az általános iskolai osztályommal, hiányoznak, mióta végeztem rá félévre nem találkoztam senkivel azóta se, bár 2 embert láttam de kellemetlennek éreztem volna ennyi idő (20 év) után találkozni velük inkább elfordultam nem is köszöntem. A végzés után meg középiskolában még nem hiányoztak, de most már más, örülnék ha lenne találkozó, de nem vagyok benne biztos hogy elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!