Áltisk:egyszer hívtak, akkor is tök véletlenül de éppen beteg voltam.
Nem volt felhőtlen állítólag, jobb is, hogy nem jött össze.
Középisk: egyszer voltam, ha szerveztek is azóta nem derült ki :D Szerintem ezen jól érezte magát mindenki, de olyan sokféle közegből tereltek össze bennünket, hogy nem volt igazi összetartás, nem lepődnék meg ha azóta is csak a kisebb csoportok tartanák egymással a laza kapcsolatot.
Felsőokt: 1-2 éven belül megszakadtak a szoros kapcsolatok is, szerintem sosem találkozunk már.
2022. dec. 4. 09:56
12/22 anonim válasza:
Általánosban nem mentem, mivel egyrészt nem is hívtak, másrészt csak a nyolcadikat jártam velük, előtte más városban laktunk.
Középiskolában 5 évente meg van tartva, egyszer voltam (a 15 évesen), de rájöttem, hogy nem sokat veszítettem, így aztán azóta nem megyek (legjobb barátnőm menni szokott, azt mondja, az osztály 2/3-a masszívan ott van).
Főiskolán egyáltalán nem tartjuk.
2022. dec. 4. 10:08
13/22 anonim válasza:
A 20 éves osztálytalálkozónkra 4 diák és két tanár ment el. Engem nem érdekelt, én nem mentem. Szerintem semmi értelme, mert aki érdekel, azzal úgyis tartom a kapcsolatot.
2022. dec. 4. 15:41
14/22 Metionin válasza:
Nekünk általános iskolás nem is volt soha, mondjuk mire sor került volna rá, már elég sok volt osztálytársam megindult a lejtőn, nem hiszem, hogy bárkinek volt igénye találkozgatni. 95%-uk helyben maradt, ők gondolom látják egymást elegen az utcán meg tudják, kivel mi van. Kisváros, terjed a pletyka. Gimiset tartottak 5 évest de csak a jobb módúak mentek el rá, mi hárman egy szakra jártunk az egyetemen és csak egy embert hívtak meg közülünk, utólag láttunk egy képet ennek a srácnak a fészbukján, hogy kik voltak. Pont azok, akik mindig is nyaltak az oszinak vagy az oszi nyalt nekik a pénzük miatt.
2022. dec. 4. 17:04
15/22 anonim válasza:
Metionin, akkor neked nagyon bunkó osztálytársaid voltak. A mi osztályunk is elég gáz volt, de osztálytali előtt mindenkit megkerestek, hogy van-e kedvünk menni.
2022. dec. 4. 20:31
16/22 Metionin válasza:
15. Igen, a többségük elég gáz volt. Évekkel később futottam össze több volt osztálytárssal, akik amúgy jó fejek voltak de nem pénzesek és kiderült, hogy ők sem tudtak róla. Valószínűleg a kiskedvenc csaj szervezte ezt is, aki mindig az atyaúristen volt az oszinknak, mert az apja igazgató volt egy másik suliban és mindenből különórára járatták, hogy előrébb tartson, mint a többiek. Közben meg egy nagy r1banc volt, csak ugye az nem számított amíg apa pénzén lehetett veretni.
2022. dec. 4. 20:57
17/22 anonim válasza:
Elég jellemtelen az ilyen tanár. Nálunk is volt példa hasonló dolgokra. Pl matek tanárt pénzelte az egyik buta lány apja, aki a város legmenőbb könyvelője volt. Így matekból mindig kivételezni kellett a csajjal, meg minden szarra jó jegyet adni neki. Ezt mindannyian tudtuk és az egyik srác szóvá is tette a tanárnak ezt a kivételezést. Azóta ez a korrupt tanár lett az igazgató ebben a suliban.
Meg az olvasni is nehezen tudó gyereket ajnározták a tanárok, mrt a szülei orvosok voltak és még hasonló dolgok mentek.
2022. dec. 4. 21:10
18/22 anonim válasza:
Nekünk is volt osztalytalalkozót, nem láttam értelmét.
2022. dec. 14. 15:57
19/22 anonim válasza:
Hála az Égnek nagy részének még a nevét is elfelejtettem.
2023. jan. 12. 20:33
20/22 NTBS válasza:
Többször szerveztek, egyikre se mentem el. Az ok, hogy otthon dolgoztam a többséggel hetente találkoztam, de senki soha nem érdeklődik felőlem. Akkor minek találkozzunk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!