Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytalálkozóknak miért...

Az osztálytalálkozóknak miért kerítenek akkora feneket? Nálatok milyen arányban mennek el rájuk az emberek?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, hogy valaki indokolatlanul nem jelent meg, pedig jó osztályközösségetek volt anno? Mit gondoltok az ilyenről?

Engem meglep, hogy mennyire komolyan veszik még azok is, akik iskolás korukban soha nem is voltak igazán részei az osztályközösségnek.

2022. dec. 3. 22:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Áltisk:egyszer hívtak, akkor is tök véletlenül de éppen beteg voltam.

Nem volt felhőtlen állítólag, jobb is, hogy nem jött össze.

Középisk: egyszer voltam, ha szerveztek is azóta nem derült ki :D Szerintem ezen jól érezte magát mindenki, de olyan sokféle közegből tereltek össze bennünket, hogy nem volt igazi összetartás, nem lepődnék meg ha azóta is csak a kisebb csoportok tartanák egymással a laza kapcsolatot.

Felsőokt: 1-2 éven belül megszakadtak a szoros kapcsolatok is, szerintem sosem találkozunk már.

2022. dec. 4. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban nem mentem, mivel egyrészt nem is hívtak, másrészt csak a nyolcadikat jártam velük, előtte más városban laktunk.

Középiskolában 5 évente meg van tartva, egyszer voltam (a 15 évesen), de rájöttem, hogy nem sokat veszítettem, így aztán azóta nem megyek (legjobb barátnőm menni szokott, azt mondja, az osztály 2/3-a masszívan ott van).

Főiskolán egyáltalán nem tartjuk.

2022. dec. 4. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
A 20 éves osztálytalálkozónkra 4 diák és két tanár ment el. Engem nem érdekelt, én nem mentem. Szerintem semmi értelme, mert aki érdekel, azzal úgyis tartom a kapcsolatot.
2022. dec. 4. 15:41
 14/22 Metionin ***** válasza:
90%
Nekünk általános iskolás nem is volt soha, mondjuk mire sor került volna rá, már elég sok volt osztálytársam megindult a lejtőn, nem hiszem, hogy bárkinek volt igénye találkozgatni. 95%-uk helyben maradt, ők gondolom látják egymást elegen az utcán meg tudják, kivel mi van. Kisváros, terjed a pletyka. Gimiset tartottak 5 évest de csak a jobb módúak mentek el rá, mi hárman egy szakra jártunk az egyetemen és csak egy embert hívtak meg közülünk, utólag láttunk egy képet ennek a srácnak a fészbukján, hogy kik voltak. Pont azok, akik mindig is nyaltak az oszinak vagy az oszi nyalt nekik a pénzük miatt.
2022. dec. 4. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Metionin, akkor neked nagyon bunkó osztálytársaid voltak. A mi osztályunk is elég gáz volt, de osztálytali előtt mindenkit megkerestek, hogy van-e kedvünk menni.
2022. dec. 4. 20:31
 16/22 Metionin ***** válasza:
75%
15. Igen, a többségük elég gáz volt. Évekkel később futottam össze több volt osztálytárssal, akik amúgy jó fejek voltak de nem pénzesek és kiderült, hogy ők sem tudtak róla. Valószínűleg a kiskedvenc csaj szervezte ezt is, aki mindig az atyaúristen volt az oszinknak, mert az apja igazgató volt egy másik suliban és mindenből különórára járatták, hogy előrébb tartson, mint a többiek. Közben meg egy nagy r1banc volt, csak ugye az nem számított amíg apa pénzén lehetett veretni.
2022. dec. 4. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Elég jellemtelen az ilyen tanár. Nálunk is volt példa hasonló dolgokra. Pl matek tanárt pénzelte az egyik buta lány apja, aki a város legmenőbb könyvelője volt. Így matekból mindig kivételezni kellett a csajjal, meg minden szarra jó jegyet adni neki. Ezt mindannyian tudtuk és az egyik srác szóvá is tette a tanárnak ezt a kivételezést. Azóta ez a korrupt tanár lett az igazgató ebben a suliban.

Meg az olvasni is nehezen tudó gyereket ajnározták a tanárok, mrt a szülei orvosok voltak és még hasonló dolgok mentek.

2022. dec. 4. 21:10
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk is volt osztalytalalkozót, nem láttam értelmét.
2022. dec. 14. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Hála az Égnek nagy részének még a nevét is elfelejtettem.
2023. jan. 12. 20:33
 20/22 NTBS ***** válasza:
72%
Többször szerveztek, egyikre se mentem el. Az ok, hogy otthon dolgoztam a többséggel hetente találkoztam, de senki soha nem érdeklődik felőlem. Akkor minek találkozzunk?
2023. jan. 13. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!