Szerintetek is ötletes vagyok?
Nem ötletes vagy, hanem gerinctelen...
Eleve a puskázás, erre még ez is...
Megnyugtatlak, én lennék a tanár, nálam nem tudnál puskázni! Megvan a magam módszere az ilyesmikre.
Ez tz-kre áll és nem büdös nekem a munka...
1 fázis:
beültök egy géphez, kaptok 5percet, hogy lefuttassatok egy progit. Adott tananyag alapjait kérdezem meg, feleletválasztós. Ha 20 kérdésből 4-t hibázol "megbuktál", azaz 1es.
Akinek sikerül, az megy tovább a 2. szakaszra
2. fázis
Kisebb számolási vagy humáén esetén fogalmi kérdés. Véleménykifejtéssel
VAGY
20perc, 20 feladat, csak pörögve tudsz a végére érni
50-60%-ig 1es...
3. fázis
A puskázásokat kiszűrendő kolokviumot tartok, hogy megvédjétek a jegyet. Akut kérdés, akut választ kell adni, kidolgozás nélkül, az osztálytól elkülönülve (h ne súghassanak). Gondolkodási idő kb 0.
Akinél inkoherens a szóbeli és az írásbeli, ott a TZ eredménye törlendő és külön megírja egymaga... azaz senki más nem lesz a teremben csak ő és én, mint tanár...
Ez elég jól ki tudja szűrni, de vannak egyéb elgondolásaim is...
Bocsánat, csak hogy tiszta legyen:
az 1. fázisban a témából beprogramozok 1000 kérdést és véletlen kérdésgenerátorral kapod a kérdéseket, válaszlehetőségek felcserélődésével...
Ez ugye azt jelenti, nem kapod azt, mint a szomszédod, és persze aki kész az azonnal jelzi vagy megbukott!
Mi ügyesebbek voltunk 8.-ban.
A padok kettesével voltak, így 4-en ültünk egymás mellett. Egy puska volt megírva 4 részben és azt cserélgettük. A padok tele voltak könyvekkel és abba rejtettük mikor közelebb ért a tanár.
Tök jól működött a dolog, egészen addig amíg véletlenül az egyik alkalommal, amikor k{zelített a tanár, le nem ejtettem a könyvet, amiben volt a puska.🙃
Az meg egy másik dolog, hogy mindig szinte szóról szóra ugyanazt írtuk és picit gyanús volt a tanároknak. De mentettem a helyzetet, mikor felhozták nekünk... "Egy jó megoldás van, nem?".... 🤦♂️
Asszem picit problémás diák voltam.😅
A spanyol viasz! A Szent Grál!:D
Hát nem tűnik egy túl nag yötletnek, tekintve, hogy a padtársad jóindulatától fogsz függni.
De tegyél egy próbát és írd meg hogy sikerült!
13/14, ez azért kicsit beteges, nem gondolod? 16/20 jó válasz és megbuksz? 60%-ig egyes? 20 feladat 20 percre? 0 gondolkodási idő? Gondolom gyűlölnek a diákjaid…
Kérdező, ritka nagy hülyeség az ötleted. Én is “csendes lány” vagyok, de ha kell, simán pofán verek valakit. Szerintem ott helyben megvernélek, mindegy, hogy lát a tanár.
Egyébként arra nem gondoltál, hogy ha esetleg jó tanuló a padtársad, ezzel (feltételezem) több, mint 3 évi (plusz az általános 8 éve) munkáját cseszheted el? Mert mondjuk azt hiszik, hogy az eddigi eredményeit is puskázással érte el? Undorító dolog lenne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!