Szerintetetek ciki ma budapesten egy nagy társasházban a közös kertbe lemenni, és játszani a gyerekeimmel? Az ablakok a kert felé vannak.
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 09:42
1/15 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Azért van, hogy használják a lakók
2/15 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ciki lenne?
3/15 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést.
Azt hittem, az lesz a vége, hogy kifeküdni napozni. De az sem lenne ciki, csak az annyira nem gyakori már. Viszont kertben játszani gyerekekkel teljesen általános, megszokott.
4/15 anonim válasza:
Nem, de már a kérdés alapja gyökérség. A gyerekeid élménye a lényeg, nem hogy mit gondolnak rólad. Őket kvára nem érdekli mi számítana cikinek.
5/15 anonim válasza:
Gyerekkel szinte semmilyen játék nem ciki.
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez tök természetes dolog. Senkit nem fog zavarni és nem is ciki.
7/15 anonim válasza:
Dehogy ciki! Jó játszást kívánok, persze tertsátok szem előtt, hogy a kertnek sok funkciója van. A játék hevében ne tapossátok le a virágokat, ne tördeljétek le az ágakat, de gondolom, ha már a kérdés felmerült benned, nem vademberek vagytok.
Jó játszást kívánok, remélhetőleg csatlakozik más is!
8/15 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy akadni fog legalább egy háklis lakó, aki szerint a gyeplő nélkül szabadonengedett neveletlen purdéid hangos sikoltozása és a kismotor kerekének észveszejtő zörgése a mentális poklok legmélyebbikébe taszajtotta őt, és hogyképzelted. Amúgy nem ciki. :)
9/15 anonim válasza:
Nyilván nem "ciki", csak zavaró lehet ha nagyon hangosak vagytok közben.
10/15 anonim válasza:
Amúgy te most a gyerek vagy?
Csak mert a "ciki" korszak nagyjából általános alsóig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!