Szerintetetek ciki ma budapesten egy nagy társasházban a közös kertbe lemenni, és játszani a gyerekeimmel? Az ablakok a kert felé vannak.
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 09:42
11/15 anonim válasza:
Én éppen a társasházunk udvarán lévő játszótéren vagyok a 10 éves fiammal aki éppen a mászókán van. Egyáltalán nem érzem cikinek.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, igaz. Afölött már cringe-et mondanak. :D :D
13/15 anonim válasza:
Remélem délelőtt óta már vagy háromszor megjártátok a kertet és a gyerekek játszottak egy jó nagyot!
14/15 anonim válasza:
Nem ciki, de azzal számolj, ha a gyerekeid ordítanak, azt nem fogják tolerálni.
15/15 anonim válasza:
Dehogy. Panelban lakom, most szívtam el egy cigit az erkélyen, és néztem közben, ahogy a ház előtti placcon egy apuka bicajozni tanítja a kislányát. Engem feldobott :D
Max. akkor ciki, ha a gyereked ordenáré módon üvöltözik játék gyanánt, de szerintem nincs erről szó, ezt főleg azon szülők gyerekei csinálják tapasztalatok alapján, akik pont leszarják, hogy kit zavarnak, vagy mi "ciki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!