Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normalis h erre készülök?

Normalis h erre készülök?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom akiben nagyon megbízom. Tervezek nki egy elég durva dolgot elmondani hétfőn. Hogy mit kaptam egy fiútól. Normális h erre készülök?

2022. nov. 18. 17:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A szüleimnek nem fogok szólni. Igen lány vagyok. A szüleimben nem bízom annyira
2022. nov. 19. 08:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hány éves vagy.

Lassan 17 leszek, számtalan alkalommal kaptam ilyen képet, egy sem kapott semmi fajta viszonzást, csupán letiltottam.

Amennyiben elküldte a pár centist, ne foglalkozz vele, de ha zsarolt, erőszakoskodott, vagy bármi olyan történt, logikus, hogy szólsz. Ha esetleg úgy érzed, nem vagy biztos, hogy kell-e segítség, nyugodtan írj rám itt, privát üzenetben!

2022. nov. 19. 08:22
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

ahelyett, hogy örülnél, hogy tetszel valakinek

hálátlan dög

2022. nov. 19. 08:31
 24/30 anonim ***** válasza:
2022. nov. 19. 10:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tiltsd le a fiút és kész. Ha tovább zaklat, akkor szólhatsz a tanárodnak is.
2022. nov. 19. 12:06
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válszokat
2022. nov. 19. 12:32
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megmondhatja, mert a tiltással csak a tünet szűnik meg és nem a probléma. Ha őt nem zaklathatja, akkor majd mást fog. Ne normalizáljuk már a faszképek küldését, főleg az általános iskolában (akkor is, ha egy korosztály, tanulja meg az ösztöneit kezelni).
2022. nov. 19. 12:45
 28/30 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó
2022. nov. 19. 12:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

27-es, beszéltem a kérdezővel. Egy 13 éves kislány, aki válaszolt olyan kérdésekre, amikre nem kellett volna. A fiatalember erre fel küldte el a farkát nyilván nem jogosan, de kérdem én:

Random snapchates fiúkat minek addol vissza ilyen fiatalon? Egyáltalán minek van jelen közösségi médiákon? Nekem 15 éves koromban lettek közösségi felüleleteim, most 17 leszek. Meg vagyok farkas képek nélkül

2022. nov. 19. 14:11
 30/30 anonim ***** válasza:
31%
#29- esetleg mert fiatal és most tanulja meg, hogy mit szabad mit nem. Az idősebbnek mindig nagyobb a felelőssége. Meg annak, aki küld ilyen képeket. A normális udvarlásnak ez sosem része egyébként. Egy már létező párkapcsolatban el tudom képzelni, hogy helye van ilyen képeket küldeni, ott simán. Minden más esetben simán online szatírkodás. Aki kapja az ennek az áldozata, és nem ő tehet róla. 49f
2022. nov. 19. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!